UA | RU
Контактна інформація
Київ

Активний відпочинок та Dexshell. Як використовують наш товар?

Dexshell пропонує широкий асортимент водонепроникних шкарпеток, рукавичок і шапок для різних користувачів. Кожна лінійка має особливості та відмінності, що полягають у тому, щоб зробити таку серію максимально комфортною та функціональною для конкретного виду спорту чи активного відпочинку. Розглянемо основні відмінності та особливості різних лінійок товарів бренду.

Біговий спорт

Шкарпетки із серії Ultra Thin, Ultra Dri, Running, Ultra Flex мають більш тонку структуру, але підвищену зносостійкість та стійкість до різних деформацій. Безшовні, що позбавить від натирання та дискомфорту. Внутрішній прошарок, як і у всіх товарів бренду, – мембрана Porelle, ефективно відводить піт зсередини та не пропускає вологу зовні. Модель Compression Mudder має також компресію на литках, що підвищить витривалість та бігові здібності..

Відмінні риси:

  • ультратонкі;
  • легені;
  • приємні до тіла за рахунок натуральних ниток у складі внутрішнього шару;
  • ефективно відводять піт;
  • зносостійкі за рахунок використання нейлону та інших спеціальних волокон;
  • безшовні.

Вони зручно бігати, ходити, займатися активними видами спорту. Гарний захист від вологи та гарантія підвищеного комфорту навіть під час дощу. Шкарпетки міцно облягають стопу, але не обмежують рухів - нічого ніде не тре і не тисне.

Для холодів є тепліші варіанти шкарпеток, а також вітронепродувні шапки та рукавички, які збережуть тепло, і приберуть піт, не дозволяючи тілу намокнути.

Туризм

У туризмі важливо зберегти ноги в сухості та теплі. Також потрібно вибирати колекцію без швів. Дуже до речі, в дорозі, особливо в тривалих походах, будуть антибактеріальні властивості тканини. Серії шкарпеток Compression Mudder, Hytherm Pro, Trekking відповідають усім цим властивостям.!

Варто також розповісти про серію Terrain Walking. Відмінно підходять для носіння під взуття, не мають швів, а гумка добре тримає, але не тисне. Спеціальний тип в'язки на п'яті та стопі забезпечує максимальний комфорт під час ходьби. Внутрішній шар складається з тканини, створеної за технологією Coolmax® FX, яка має антимікробні властивості..

Перераховані варіанти особливо актуальні для холодних і холодних пір року. Дуже доречними будуть шапки та рукавички від Dexshell:

  1. Рукавички мають спеціальне покриття, що забезпечує надійний і зручний хват. Міцно триматися на руці.
  2. Шапки мають високий рівень вітрозахисту, при цьому вільно пропускаю повітря. Тканина еластична, але не сповзає.

Для теплішої погоди підійдуть всі бігові варіанти шкарпеток. Наприклад, модель Ultra Flex дуже еластична, легка, зручна та зносостійка. Тканина не протирається і нічого не натирає, що дуже важливо у подорожі. Ефективно відводить піт і не пропускає воду.

Альпінізм

Для альпіністів збереження сухості тіла – украй важливе завдання, від якої залежить не тільки комфорт, а й здоров'я, а часом – життя. Для гірських подорожей розробники додають більше мериносової вовни у внутрішній шар виробів. Відмінні риси мериносової пряжі: дуже тепла, легка, приємна тілу, не вбирає запахи, підтримує оптимальний клімат, відводячи піт у спеку та зігріваючи у холод.

Альпіністам підійдуть усі туристичні утеплені варіанти шкарпеток. Додати до списку варто моделі типу Extreme Sports. Вони здатні вберегти ноги від порізів та пошкоджень за рахунок наявності міцного зовнішнього шару з парааміду, стійкого до порізів. Вологостійкі шапки та рукавички від компанії Dexshell, про переваги яких згадувалося вище, також будуть дуже доречними..

Спелеологія

Неймовірно захоплюючий вид спорту, але дуже небезпечний. Вологозахисні властивості тканини особливо актуальні. При цьому важливим є високий рівень комфорту. Шапки, шкарпетки та рукавички Dexshell відповідає цим вимогам. Підбирати модель потрібно відповідно до потреб: тепліші для холодної пори року і тонкі – теплої.

Сноубординг

Перевага надається теплим варіантам. Цей спорт передбачає зміну активності (катання на сноуборді) та пасивності (проїзд на підйомнику). Серія повинна вміти ефективно відводити піт та зігрівати. Водостійкість – обов'язкове властивість. І знову Dexshell лідирує за всіма цими показниками. Відмінним вибором стануть:

  • моделі шкарпеток Thermlite, Longlite, Wading та інші теплі варіанти;
  • вітрозахисні непромокаючі шапки;
  • рукавички з нековзним покриттям.

З колекцією бренду катання на сноуборді приносить максимум задоволення та мінімум дискомфорту! Це також турбота про здоров'я.

Велоспорт

Комфортна їзда на велосипеді цілий рік – не проблема зі шкарпетками, підшоломниками, рукавичками та велобахілами від Dexshell. Часто велосипедні моделі мають світловідбиваючі елементи, щоб зробити велосипедиста помітним на дорозі. Наприклад, до них відносяться шкарпетки Pro visibility Cycling та велобахіли з водонепроникною світловідбиваючою блискавкою.

Підшоломник дуже тісно прилягає до голови, але майже не відчувається користувачем. Швидко відводить піт і не дозволяє намокнути голові під час дощу. Не сповзає і не ерзає. Рукавички для велоспорту можна вибрати з зовнішнім покриттям, що не ковзає, і спеціальними вставками на вказівному і великому пальцях для керування сенсорним екраном – можна користуватися телефоном і навігатором, не знімаючи їх.

Міські умови

Водонепроникна серія потрібна не тільки на природі та при заняттях спортом. Чим активніший ваш спосіб життя, тим потрібнішим буде воно і в звичайному житті. Товари від Dexshell для щоденного застосування теж мають великий попит. При їх створенні приділялося чимало уваги дизайну та комфорту. Особливо актуальною є така серія для дітей: рукавиці, шапки та шкарпетки з водонепроникними властивостями збережуть здоров'я та гарний настрій вашим дітям. Дитячі моделі мають більше натуральних матеріалів у складі, гарантуючи безпеку та комфорт при використанні.

Написати коментар