UA | RU
Контактна інформація
Київ

Дитячий одяг Dexshell - запорука здоров'я та комфорту ваших дітей

З приходом холодів перед батьками маленьких дітей постає непросте завдання знайти для них якісний одяг на осінньо-зимовий період. Вибір ускладнюється тим, що такий одяг повинен бути не просто теплою, зручною і мати гарний дизайн, але також володіти хорошими водовідштовхувальними властивостями і відмінною зносостійкістю. З усіма перерахованими завданнями без проблем справляється Дитячий одяг Dexshell. Даний бренд є одним з кращих серед виробників водовідштовхувальним одягу, оскільки він виготовляє свою продукцію за запатентованою технологією, а в складі його виробів використовуються високоякісні матеріали. Дитячий одяг Dexshell - не виняток.

Детские водонепроницаемые носки Dexshell

Особливості дитячого одягу Dexshell

Дитячі товари бренду представлені одягом декількох типів:

  • шкарпетки;
  • шапка;
  • рукавичка.

Всі вони виготовлені з багатошарових тканин з різним складом залежно від сезонності виробу, але мають кілька схожих матеріалів – ключових складових у виробах бренду Dexshell. Вони забезпечують максимальний комфорт дитячого одягу Dexshell, а також наділяє його унікальними властивостями.

Матеріал Характеристика
Мембрана Porelle Ключова складова в одязі Dexshell, який має низку корисних експлуатаційних переваг, властивих тільки цьому матеріалу:
  • практично невідчутний вага;
  • хороша повітропроникність;
  • висока зносостійкість;
  • безшумність;
  • м'якість;
  • абсолютна водонепроникність.
Остання якість є найголовнішою перевагою мембрани Porelle, яке робить її одним з найпопулярніших матеріалів у виробництві водонепроникного одягу. Незалежно від того, який це виріб: дитяча шапка Dexshell, дитячі мембранні шкарпетки Dexshell або дитячі рукавички Dexshell, ви можете бути впевнені, що ваша дитина повністю захищена від негоди в осінньо-зимовий сезон.
Шерсть мериноса Це високоякісна шерсть, яку отримують з овець спеціально вирощених порід. Шерсть мериноса має ряд унікальних характеристик:
  • самий м'який вид натуральної вовни, що характеризується особливо малою тонкістю волоса;
  • здатна вбирати до 30% вологи від своєї ваги;
  • відмінна повітропроникність;
  • антибактеріальні властивості (успішно бореться з розмноженням грибків і бактерій у верхніх шарах епідермісу і перешкоджає появі неприємного запаху на шкірі);
  • добре утримує тепло при низькій температурі повітря;
  • здатна охолоджувати при високій температурі повітря.
Здатність відводити піт від шкіри і утримувати в собі вологу – ключова здатність вовни мериноса, яка успішно використовується в дитячому одязі Dexshell. При цьому даний матеріал зберігає шкіру сухою навіть в саму дощову і сніжну погоду, запобігаючи намокання голови, рук або ніг дитини, що в іншому випадку могло б послужити причиною виникнення застуди та інших захворювань.
Бамбукове волокно (бамбуковий шовк) Часто використовуваний матеріал у виробництві осіннього і зимового одягу, який виробляється зі спеціального різновиду бамбука шляхом практично повністю безвідходного і екологічно чистого методу. Бамбуковий шовк цінується за такі особливості:
  • швидко вбирає надлишки вологи і виводить його в зовнішні шари виробу;
  • гіпоалергенний;
  • зберігає свій первісний вигляд і властивості при багаторазових праннях;
  • невибагливий у догляді;
  • зберігає тепло в умовах низької температури повітря;
  • забезпечує прохолоду при високій температурі повітря.
Dexshell використовує бамбуковій шовк в дитячому одязі Dexshell, в першу чергу, в силу його гипоаллергенности, що особливо важливо для дитячого організму, який вкрай чутливий до різного роду матеріалів. А здатність підтримувати комфортну температуру тіла в залежності від погоди є ще одним приємним бонусом бамбукового волокна, одяг з якого забезпечує дитині комфортне проведення часу на вулиці без побоювання промокнути і замерзнути.

Асортимент дитячого одягу Dexshell

Дитячі водонепроникні шкарпетки Dexshell

Хітом продажів торгової марки є дитячі водонепроникні шкарпетки Dexshell, які виготовлені з використанням водовідштовхувальної мембрани Porelle. Це ультратонкий матеріал, який користується популярністю серед виробників спеціалізованого одягу завдяки своїй повній водонепроникності. Така специфіка особливо важлива для дитячого одягу в осінній і зимовий період – маленькі діти люблять досліджувати навколишній світ, а це невідривно пов'язано з прогулянками по калюжах під час дощу і іграми в снігових заметах або катанням на санках. Щоб уникнути виникнення промоклих ніг і, як результат, неприємної застуди, в осінньо-зимовий період для дитини рекомендується носити дитячі водонепроникні шкарпетки Дитячі шкарпетки Dexshell з включенням бамбукового волокна і середнім шаром з мембрани Porelle. У теплу пору року краще вибрати дитячі водонепроникні шкарпетки Dexshell Ультратонкий, які мають в своєму складі дихаючі матеріали і не дають ногам дитини пріти при високій температурі повітря.

Дитячі водонепроникні шапки Dexshell

Дитяча шапка Dexshell представлена рядом моделей з різним складом і дизайном. Найпопулярніші з них:

Обидві моделі підходять на весну і осінь, захищаючи голову дитини від холодного вітру і дощу, а також на зимову пору року, відмінно зігріваючи навіть при сильних морозах.

Дитячі непроникні рукавиці Dexshell

Для захисту рук дитини в холоди призначені повністю водонепроникні рукавиці Dexshell Children Mittens. Їх суть полягає в збереженні тепла тіла при низькій температурі повітря за рахунок відразу двох унікальних матеріалів в складі: мембрани Porelle і високоякісної вовни мериноса. Перший матеріал перешкоджає промоканню внутрішнього шару виробу і зберігає долоні дитини сухими навіть при його безпосередньому контакті з водою, а другий – робить рукавиці м'якими на дотик, теплими і гіпоалергенними.

Написати коментар