UA | RU
Контактна інформація
Київ

Dexshell Україна на виставці «Волонтер-Експо»

Протягом 3-х днів, з 10 по 12 жовтня, у Міжнародному виставковому центрі в українській столиці відбулася виставка «Волонтер-Експо», присвячена військовій тематиці. Захід став першою подією такого розмаху з моменту повномасштабної російської агресії 24 лютого і зібрав в одному місці десятки провідних виробників одягу, технічного, медичного та іншого спорядження для тактичного застосування.

З початку вторгнення російських окупантів компанія Dexshell Україна регулярно підтримує наших військових. Ми передаємо підрозділам ЗСУ спеціалізований одяг із водонепроникних матеріалів, який стоїть на захисті здоров'я солдатів, поки вони захищають цілісність нашої країни. Участь у виставці «Волонтер-Експо» – ще один внесок у перемогу України, оскільки вона дозволила нашим військовим ближче ознайомитися з асортиментом одягу Dexshell, дізнатися про особливості продукції та самостійно протестувати її можливості, зануривши будь-який із аксесуарів бренду в акваріум. Наочним прикладом ефективності технологій, що використовуються в мембранному одязі, була наша модель у водонепроникних шкарпетках Dexshell, яка упродовж усього заходу стояла у резервуарі, наповненому водою.

Протягом трьох виставкових днів ми отримали безліч позитивних відгуків від волонтерів та українських військових, які оцінили практичну користь продукції Dexshell:

  • Повну водонепроникність, яку забезпечує прошарок із мембрани Porelle. Вона є незамінною складовою частиною кожного аксесуара бренду та перешкоджає намоканню нижнього шару одягу впродовж 8 годин безперервного контакту з вологим середовищем.
  • Повітропроникність тришарового матеріалу. Це дозволяє шкірі «дихати», запобігає надактивному потовиділенню при інтенсивних фізичних навантаженнях і підвищує рівень комфорту під час носіння у непередбачуваних погодних умовах.
  • Захист від низьких температур. Цей фактор є можливим завдяки використанню комбінацій із щільних волокон синтетичного та натурального походження. Вони не дають протягам проникнути крізь шари одягу та остудити тіло.
  • Активне потовідведення – одна з найважливіших якостей спеціалізованого одягу Dexshell, яка не дає тілу пріти і перешкоджає появі неприємних подразнень на шкірі. За відведення поту відповідає нижній шар аксесуарів, який вбирає надлишки вологи на шкірі, подібно до губки, і зберігає тіло сухим протягом усього дня.

Виставка «Волонтер-Експо» – найважливіший захід для допомоги українським військовим за умов протистояння російській агресії. Команда Dexshell Україна дякує організаторам за надану можливість взяти участь у даній події та надати підтримку ЗСУ у цей найважливіший період для нашої країни! Ми також були раді знову зустрітися з нашими постійними клієнтами та познайомитися з новими покупцями, які зробили вибір на користь одягу Dexshell – одного з провідних виробників спеціалізованих водонепроникних аксесуарів на світовому ринку.

Для читачів нашого блогу ми також приготували приємний бонус: використовуйте промокод VOLONTEER та отримайте знижку -10% на весь асортимент у нашому онлайн-магазині.

Наша компанія надалі продовжуватиме допомагати українській армії: низка наших підрозділів уже екіпірована одягом Dexshell, і ми працюємо над новими замовленнями військових, щоб полегшити їм службу у холодний сезон.

Віримо у перемогу України! Віримо у ЗСУ!

Написати коментар