UA | RU
Контактна інформація
Київ

Dexshell Україна візьме участь у виставці ActivExpo Fext 2022

Дата проведення: з 23 по 26 лютого 2022 року.

Місце: м. Київ, Броварський проспект, 15, Міжнародний виставковий Центр.

Де нас знайти: стенд № 413.

Фестиваль ActivExpo Fest - щорічний захід, який збирає кращих виробників товарів для спорту, полювання і риболовлі, постачальників послуг в туристичній сфері, а також любителів активного відпочинку. В рамках фестивалю відвідувачі можуть особисто познайомитися з представниками кращих туристичних брендів, побачити і протестувати їх новинки і бестселери, а також знайти однодумців, здатних розділити любов до активного проведення часу.

Відкриття нового сезону обіцяє бути плідним: перша цього року виставка збере під дахом МВЦ понад 100 учасників, серед яких буде і наша команда Dexshell Україна.

Протягом чотирьох днів у відвідувачів буде можливість:

  • ознайомитися з асортиментом бренду і його особливостями;
  • першими дізнатися про новинки, які тільки надійшли в продаж;
  • на власні очі побачити можливості продукції і переконатися в унікальності технологій, використовуваних у виробництві одягу Dexshell.

В рамках фестивалю буде проведено масштабний розіграш призів, який вже встиг стати доброю традицією. Ми також приготували приємний бонус: кожен, хто заповнить анкету з контактними даними у наших менеджерів, може взяти участь у розиграш, які проводитимуться кожен день! Переможці стануть володарями кращих аксесуарів від Dexshell.

Приходьте на виставку ActivExpo Fest 2022, яка проходитиме 23-26 лютого, і шукайте наш стенд №413.

Сайт організаторів: fishexpo.com.ua

Чекаємо На Вас!

Написати коментар