UA | RU
Контактна інформація
Київ

Як вибрати розмір водонепроникного одягу Dexshell?

Під час вибору повсякденного одягу деякі покупці керуються правилом, що у разі сумніву стосовно розміру краще вибирати на один розмір більше. Проте продукція Dexshell – це більше, ніж звичайні речі. Їм властиві унікальні характеристики, тому до них застосовується зовсім інший підхід щодо вибору розміру.

Як не помилитися з розміром, щоб водонепроникний одяг сидів зручно і виконував свої функції на 100%, – розповідаємо у нашому короткому путівнику.

Вміст

  1. Визначаємо потрібний розмір
    1. Шапка
    2. Рукавички
    3. Шкарпетки
  2. Вивчаємо склад матеріалів
  3. Додаткові фактори, що потрібно враховувати під час вибору одягу
    1. Посадка на тілі
    2. Свобода руху
    3. Почуття впевненості
    4. Дизайн
  4. Де купити водонепроникний одяг Dexshell?

Визначаємо потрібний розмір

Бренд Dexshell виготовляє одяг у стилі унісекс, тому кожна модель охоплює максимально велику кількість розмірів, щоб річ однаково добре сиділа як на жіночому, так і на чоловічому тілі. Асортимент включає водонепроникні шапки, рукавички та шкарпетки, і кожен елемент гардеробу підбирається індивідуально.

Шапка

Для визначення розміру потрібно окружність голови. Вона проходить через середину чола, поверх кінчиків вух і охоплює саму виступаючу частину потилиці.

Щоб полегшити завдання, надягніть будь-яку шапку і подивіться, по яких областях проходить її обідок – це і є окружність, яку можна виміряти м'якою сантиметровою стрічкою або товстою ниткою.

Шапка водонепроникна

Рукавички

Усі рукавички вибираються відносно ширини долоні, що вимірюється в її найширшій частині. Для точності визначення необхідно стиснути руку в кулак і виміряти сантиметровою стрічкою ширину, охоплюючи область кісточок пальців.

рукавиці водонепроникні

Шкарпетки

Розмір залежить від довжини стопи, що вимірюється від кінчиків пальців до п'яти. Краще не намагатися прикладати лінійку до стопи – у такому разі легко промахнутися у вимірах на 0.5-1 сантиметр. Рекомендується використовувати рівний аркуш паперу, поставити на нього ногу, обвести ступню по контуру або відзначити, де закінчується кінчик великого пальця і п'ята, і з'єднати дві точки в одну лінію. Сантиметровою стрічкою виміряйте дану відстань.

шкарпетки водонепроникні

Якщо в області п'яти є кісточки, що виступають, при вимірюванні довжини стопи їх також необхідно враховувати. Таким чином, можна уникнути передавлювання в проблемних областях, що здатне призвести до погіршення ситуації.

Зверніть увагу! Кожен аксесуар Dexshell має розмірну сітку. Перед покупкою обов'язково звіряйтесь із розмірами, що вказані в описі товару.

Вивчаємо склад матеріалів

Вибір аксесуарів Dexshell залежить не тільки від зазначеного розміру, а й щільності матеріалу. Весь одяг бренду шиється з трьох шарів, де один шар – мембранний прошарок, а два іших – переплетення синтетичних і натуральних волокон. Товщина зовнішнього та внутрішнього шарів впливає на сезонність виробу: чим щільніший матеріал, тим ефективніше він захищає від холодного повітря.

Це особливо важливий фактор при виборі шкарпеток, оскільки щільні вироби збільшують довжину стопи. Враховуйте це при підборі зимового взуття: у ньому повинен залишатися запас, щоб ногу в щільних шкарпетках не натирало в ділянці підношування та задника.

Корисно знати! Ознайомитись із сезонністю виробу можна в його описі, де вказано склад і комфортна температура, при якій модель забезпечує максимальний рівень комфорту.

Додаткові фактори, що потрібно враховувати під час вибору одягу

Розмірна сітка – це основа, яка визначає правильний розмір. Але крім сухих цифр важливим є ряд індивідуальних нюансів, за рахунок яких водонепроникний одяг для туризму та активного відпочинку забезпечує не тільки захист від зовнішніх факторів, а й високий рівень комфорту.

Посадка на тілі

Водонепроникний одяг відводить піт зі шкіри та ефективно відштовхує вологу ззовні виключно у разі щільного прилягання до тіла. Незалежно від типу аксесуара він повинен підбиратися розмір у розмір, щоб між тілом та виробом не утворювалося суттєвих зазорів. В іншому випадку матеріал збиратиметься в гармошку і травмуватиме шкіру під час тертя із внутрішніми стінками взуття. Матеріал також не повинен перетягувати тіло, оскільки це загрожує дискомфортом, порушенням кровообігу та перемерзанням.

После покупки обязательно меряйте одежду, чтобы убедиться в правильности размера и удобства посадки. В случае возникших проблем в нашем магазине Dexshell.com.ua есть возможность возврата в течение 14 дней с момента получения товара. Детальнее изучить информацию можно по ссылке.

Свобода руху

Даний фактор випливає з попереднього та стосується вибору шкарпеток, від розміру яких залежить комфорт у ногах під час активного руху. Водонепроникні шкарпетки Dexshell шиються з використанням технології плоских швів, але надто маленький розмір моделі буде здавлювати стопи, призводити до появи подразнень, мозолів та болів в області пальців та п'яти.

Ноги – одна з найчутливіших частин тіла, тому розмір шкарпеток потрібно вибирати з точністю до сантиметра. У деяких моделях передбачені ущільнювальні вставки, що виконують властивість компресійної білизни та підтримують ряд м'язів для безпечного заняття спортом. Тому від правильно підібраного розміру залежить якість виконання цієї функції.

рукавиці для активного відпочинку

Почуття впевненості

Постійно падаюча на очі шапка або носок, що сповзає по нозі, не дають повністю сконцентруватися на інших речах, викликають роздратування і знижують впевненість у собі. Дану проблему вирішує лише коректний розмір одягу, який дарує відчуття комфорту та дозволяє насолодитися спортивним тренуванням та активним відпочинком.

Дизайн

Зовнішній вигляд відіграє другорядне значення у спеціалізованому одязі, але навіщо відмовляти собі у приємному? В асортимент Dexshell входять аксесуари як з нейтральним, так і яскравим дизайном, який можна підібрати відповідно до свого гардеробу.

Це особливо стосується дитячих лінійок одягу, які пошиті з м'яких матеріалів і мають барвисті принти, щоб дитина носила речі із задоволенням.

Де придбати водонепроникний одяг Dexshell?

Мембранний одяг для дорослих та дітей доступний для покупки в онлайн-магазині Dexshell Україна. Ми є офіційним імпортером продукції Dexshell, яка включає головні убори, рукавички та шкарпетки для різних видів дозвілля.

Вибирайте одяг, відштовхуючись від розміру та сезонності виробів, та проводьте відпочинок з максимальною користю разом із Dexshell!

Написати коментар