UA | RU
Контактна інформація
Київ

Шкарпетки Dexshell Ultra Thin Crew: огляд та тест найпопулярнішої моделі бренду

Всі шкарпетки Dexshell мають ідентичну структуру матеріалу: тришарову тканину з включенням мембрани Porelle, яка становить основу водонепроникного одягу бренду. Проте щільність матеріалу у візуально ідентичних моделей може бути різною, що обумовлено призначенням і сезонністю того чи іншого аксесуара. Шкарпетки Dexshell Ultra Thin-одні з найбільш тонких виробів в асортименті виробника, про що говорить їх назва. Крім того це найпопулярніша модель, оскільки їх товщина оптимальна для носіння в теплу пору року і в період невеликих заморозків.

Особливості шкарпеток Dexshell Ultra Thin

Шкарпетки Ultra Thin - дійсно видатна модель в плані балансу між щільністю і функціональністю матеріалу. Незважаючи на насичений склад тканини, бренду вдалося створити тонкі шкарпетки, які практично не відчуваються на нозі під час руху.

Склад шкарпеток виглядає наступним чином:

  • Верхній шар: 37% нейлону, 32% модалу, 28% бавовни і 3% еластану;
  • Середній шар: мембрана Porelle;
  • Внутрішній шар: 60% бамбуковій віскози і 40% нейлону.

У кожного шару є свої властивості, які в комплексі роблять модель унікальною серед всієї водонепроникного одягу, існуючої на ринку.

Верхній шар-це міцний захист виробу від пошкоджень, зачіпок і стирання при інтенсивних навантаженнях. Нейлон разом з модалом відрізняються високою довговічністю, надовго зберігаючи первинний колір і фактуру тканини при множинних праннях. Модал також має відмінну повітропроникність і гігроскопічність, одночасно поглинаючи вологу з внутрішніх шарів і даючи шкірі дихати.

Мембрана Porelle є ключовим складовим в одязі не тільки бренду Dexshell, а й інших виробників. При виборі відповідних шкарпеток для відпочинку на природі багато користувачів остерігаються брати аксесуари з мембраною в складі, оскільки існує думка, що вона створює парниковий ефект всередині вироби. Щоб цього не відбувалося, важливо вибирати гідрофільну мембрану Porelle з пористою структурою, яка продовжує ефективно справлятися з відштовхуванням води від верхніх шарів матеріалу і безперешкодно пропускає повітря.

Включення бамбуковій віскози у внутрішньому шарі-ще одне цікаве рішення, яке підвищує комфорт шкарпеток Dexshell Ultra Thin Crew. Незважаючи на свою відносно невисоку вартість, бамбукове волокно може зрівнятися в м'якості з мериносової шерстю. Воно також відмінно вбирає надлишки вологи з шкіри, зберігає комфортну температуру всередині виробу і володіє антибактеріальними властивостями, активно борючись з грибками і неприємними запахами.

Перед покупкою будь-якого багатошарового вироби з мембраною потрібно розуміти, що його можна прати тільки вручну. В іншому випадку тканина може розшаруватися і втратити свої корисні властивості.

Єдиний недолік шкарпеток-вони сохнуть довше, ніж звичайна бавовняна або синтетичний одяг. Після прання виріб необхідно ретельно просушувати спочатку на вивороті, а після — з лицьового боку без використання батареї або праски.

Гідність:

  • ультратонкі шкарпетки, які можна носити з будь-яким взуттям;
  • повна водонепроникність, завдяки мембрані Porelle в складі;
  • дихаючі шари матеріалу, які не створюють парниковий ефект всередині виробу;
  • нижній шар з антибактеріальними властивостями;
  • висока еластичність і щільна посадка по нозі;
  • зносостійкість і довге збереження кольору і форми;
  • підходить для щоденного носіння.

Недостатки:

  • лімітована кількість кольорів;
  • виріб вимагає дбайливого підходу до прання і сушіння.

Для чого знадобляться шкарпетки Dexshell Ultra Thin Crew?

Перш за все модель призначена для спортсменів, рибалок і мисливців, чиє проведення часу невідривно пов'язане з довгим перебуванням на свіжому повітрі, в тому числі в погану погоду. Верхній шар Dexshell Ультратонкий не вбирають в себе воду і бруд, захищаючи ноги від промокання, а внутрішній шар зберігає шкіру сухою протягом дня за рахунок активного відведення поту з шкіри.

Шанувальникам активного проведення часу сподобається комфортна посадка виробу на нозі: еластичний матеріал щільно облягає ногу без ефекту надмірної стягнутості, а довжина до халяви вважається оптимальною для захисту ключових зон стопи від переохолодження і підтримки основних м'язів під час руху.

Однак важливо розуміти, що водонепроникні шкарпетки Dexshell Ultra Thin Crew не будуть зігрівати користувача при низьких температурах. Матеріали в складі працюють від зворотного: вони не гріють, а зберігають виробляється тілом тепло всередині, щоб ногам було комфортно в теплу пору року і з настанням перших холодів. З цієї причини при зимових морозах одні шкарпетки будуть малоефективними, що обов'язково варто враховувати перед вибором.

Купити шкарпетки Dexshell Ultra Thin, а також інші актуальні моделі для активного відпочинку можна в нашому онлайн-магазині. Але спочатку пропонуємо вам ознайомитися з тестуванням вироби на водонепроникність і міцність.

Товари новини

Написати коментар