UA | RU
Контактна інформація
Київ

Піст про нашу захоплюючу прогулянку біля ставка осіннім днем!

Водонепроникні дитячі шкарпетки DexShell Водонепроникні дитячі шкарпетки DexShell

Ось і ми випробували вже водонепроникні шкарпетки DexShell, оскільки під час прогулянки біля ставка дуже цікаво дослідити, що там у воді, а подуріти біля берега — тим більше. Цього разу я не стала забороняти дитині підходити близько до води, тому що спеціально для тренувань на вулиці ми замовили водонепроникні шкарпетки, а випробувати їх у максимальних умовах мені було найцікавіше! Чи дійсно вони на стільки непромокаючі?!

Підкупив мене і той факт, що шкарпетки зовні мало чим відрізняються від звичайних, але при цьому мають спеціальну структуру. Згідно з описом виробника, матеріал шкарпеток повністю гіпоалергенний, дозволяє шкірі дихати зсередини і водонепроникний при цьому зовні.

Так ось, перестрибуючи камінчики, задоволений син таки примудрився вступити у воду. Про взуття, звичайно, не може йти й мови — воно наскрізь мокре, хоч викручуй! Але, знімаючи шкарпетки, я була приємно здивована, що вони виправдали свій статус «непромокаючі», і ніжки залишилися справді сухими та теплими. А як були здивовані бабусі, що гуляли неподалік, які з жахом дивилися на горе-мати, яка пустила дитину у воду в жовтні — це треба було бачити!

Загалом, звичайно, стрибати по воді щодня ми не будемо, але для тренувань на вулиці після дощу, для активних ігор і просто у випадку, коли під рукою немає гумових чобіт, шкарпетки DexShell чудово справляються зі своєю функцією! Гуляти у зручних кросівках справді можна, при цьому не забороняючи дитині ходити там, де їй подобається, та досліджувати у траві жучків та черв'ячків!

Товари новини

Написати коментар