UA | RU
Контактна інформація
Київ

Результати участі Dexshell Україна у виставці ActivExpoFest 2022

23 лютого у столичному Міжнародному виставковому центрі відбувся найочікуваніший захід для любителів риболовлі, полювання та туризму – щорічний фестиваль ActivExpoFest 2022. В одному місці були зібрані найкращі товари для активного відпочинку від світових виробників – від мініатюрних газових пальників та рибальських снастей до туристичних наметів та човнів.

Багато років колектив Dexshell Україна є незмінним учасником виставки, щоб кожен бажаючий міг вивчити характеристики водонепроникного одягу Dexshell і переконатися в його унікальних можливостях.

В рамках заходу було представлено актуальний асортимент продукції бренду для різних видів відпочинку:

Кожен бажаючий міг випробувати свою удачу та взяти участь у нашому конкурсі. Головним призом стали камуфляжні рукавички Dexshell Stretchfit Gloves із протиковзкими накладками для комфортного утримання велосипедного керма, вудки або гірськолижних палиць у морозну погоду.

На жаль, замість чотирьох запланованих днів фестиваль тривав лише один через початок повномасштабної війни. Однак ми були раді познайомити вас з асортиментом компанії Dexshell, поспілкуватися з новими клієнтами і побачити старих друзів!

З нетерпінням чекаємо на нашу перемогу та нові зустрічі!

Все буде Україна!

Написати коментар