UA | RU
Контактна інформація
Київ

Теплі зимові шкарпетки: які обрати?


Нарешті «намалювалася» довгоочікувана відпустка і з'явилася можливість виїхати з друзями на зимову рибалку? Чи вам вдалося спланувати катання на лижах у мальовничому куточку України з членами сім'ї? У такому разі необхідно подбати про те, щоб під час відпочинку нічого не заважало та не створювало дискомфорту. Звичайно ж йдеться насамперед про зручний одяг та екіпірування. Напевно, ви не раз потрапляли в ситуації, коли холодний вітер дме в обличчя, ноги промокли і пальці сковує холод. У такі моменти ні про яке задоволення та насолоду точно не може бути й мови. Гарні краєвиди, щирі посмішки людей поряд відходять на другий план і в голові лише одне, як би скоріше дістатися номера, скинути з себе все і опинитися під струменями гарячого душу. Чомусь шапки, рукавички, куртки, якісне взуття – це те, про що люди пам'ятають, а шкарпетки – те, чому приділяють найменше уваги. Дуже дарма! Адже саме від того, чи будуть ноги в теплі залежить ваш комфорт на відпочинку чи прогулянці. У цій статті ми познайомимо Вас із такою важливою деталлю гардеробу, як водонепроникні шкарпетки. Їх ще називають мембранними шкарпетками.

У чому полягають особливості мембранних шкарпеток?

Усередині шкарпеток такого плану є мембрана. Саме вона «відповідає» за захист ніг від вітрового охолодження, запобігає попаданню на них вологи і забезпечує високий рівень паропроникності. Надягаючи такі зимові водонепроникні шкарпетки ви відчуватимете максимальний комфорт, тепло, шкіра буде сухою, а це означає, що ви не тільки не занедужаєте, а й не наб'єте мозолі. Тільки уявіть, що протягом усього дня ви зможете насолоджуватися чистим повітрям, навколишньою природою і не намагатиметеся сісти на найближчий пеньок або в кафе, щоб відпочити.

Ще однією особливістю мембранних шкарпеток є їх пилостійкість. Це означає, що такі шкарпетки можна використовувати не тільки під час зимових активностей або просто прогулянок містом, але і в пустелях. Одягнувши таку деталь гардероба на себе можна бути впевненим у тому, що стопи будуть чистими та сухими навіть у тому випадку, якщо взуття буде повністю в піску та пилу. Тому навіть якщо ви не любитель холодів і екстриму, шкарпетки все одно будуть "в тему" і заслуговують на місце в гардеробі.

Яку структуру мають водонепроникні шкарпетки?

Напевно, вам цікаво, а за рахунок чого шкарпетки мають такі «чарівні» властивості і здатні подарувати такі приємні відчуття ногам навіть за низької температури. Секрет криється в їх особливій структурі:

  • спочатку йде підкладка. Цей елемент виготовляється, як правило, з м'якого приємного матеріалу, який добре вбирає вологу з поверхні шкіри та дарує приємні тактильні відчуття. Як підкладка може виступати шерсть мериноса, поліестеровий трикотаж або суміш віскози та бамбукового волокна. Все залежить від конкретної моделі, переваг виробника виробів і, звичайно ж, впливає на кінцеву вартість позиції на ринку;
  • після цього розташована водонепроникна гідрофільна мембрана, яка служить «легенями» виробу. Саме за рахунок неї шкіра дихає і залишається сухою. Цей шар шкарпеток є еластичним та невибагливим;
  • зовнішнім шаром є міцна та еластична лицьова тканина. Вона, як правило, виготовляється із суміші нейлону та еластану.

При цьому виробники можуть дещо варіювати склад кожного шару. Найкраще зарекомендували себе на ринку шкарпетки Dexshell. Цей бренд завоював любов та довіру велосипедистів, альпіністів, лижників та інших спортсменів по всьому світу.

Які шкарпетки Dexshell вибрати для зимових активностей?

Шкарпетки водонепроникні Dexshell Hytherm Pro

Ця модель є однією з найбільш затребуваних серед людей, які вирушають у подорож у холодну пору року, адже у складі шкарпеток міститься шерсть мериноса. Як мембрана використовується Porelle – цей елемент гарантує бездоганну якість. Зовнішній шар виконаний з нейлону, еластану та еластичних манжетів, їх склад 96%, 3% та 1% відповідно. Що стосується довжини виробу, то шкарпетки досягають до середини гомілки. Така довжина підходить як для носіння із зимовими черевиками, так і для носіння із високими гумовими чоботами.

Водонепроникні шкарпетки Dexshell Thermlite

Це якісні шкарпетки, які ідеально підходять для активного відпочинку та занять спортом у холодний період. Ця модель відрізняється приємною ціновою політикою та є доступною для кожного. Шкарпетки є невисокими і тому ідеально підходять для зимових черевиків, кросівок і взагалі можуть одягатися щодня.

Водонепроникні шкарпетки Dexshell Trekking

Ці шкарпетки сягають середини гомілки, мають плоский шов, який не створює дискомфорту при хотьбі. Що стосується складу шкарпеток, то їх зовнішній шар виконаний з нейлону і еластану, мембраною виступає Porelle, а внутрішній шар представлений вовною мериноса, акрилом і нейлоном, і не тільки.

Підібрати ідеальну модель, з якою ваші ноги будуть завжди в теплі, а також купити водонепроникні шкарпетки можна в інтернет-магазині Dexshell Україна , що є офіційним дистриб'ютором продукції бренду.

Товари новини

Написати коментар