UA | RU
Контактна інформація
Київ

Водонепроникні шкарпетки Dexshell Pro Visibility Cycling для спортсменів

Спорт повинен бути не тільки корисним, але і безпечним. Для цього бренд Dexshell випустив спеціальні шкарпетки Їзда на велосипеді Dexshell Pro Visibility для тих, хто захоплюється вечірніми пробіжками і велоспортом. Крім продуманого складу, який дозволяє займатися фізичною активністю тривалий час, особливістю моделі є наявність світловідбивних смуг навколо манжетів, що робить спортсмена видимим для автомобілістів і пішоходів в темний час доби.

Водонепроницаемые носки Dexshell Pro Visibility Cycling

Особливості складу шкарпеток Dexshell Pro Visibility Cycling

Модель Dexshell Pro Visibility Cycling зшита з тришарового матеріалу з включенням різних матеріалів, які мають унікальні властивості:

  • Зовнішній шар: 97% поліамід, 2% еластан і 1% поліестер. Шар відповідає за зносостійкість виробу і його щільне прилягання до тіла. Поліамід в складі допомагає шкарпеткам зберігати свою первинну форму при регулярному носінні і багаторазових праннях, а також має стійкість до грибків, запобігаючи їх появі і розмноження на шкірі. Еластан і поліестер мають високу еластичність, підлаштовуючись під форму стопи, і не втрачають свій колір навіть при впливі прямих сонячних променів.
  • Середній шар: мембрана Porelle. Тонкий прошарок з пористою структурою, яка є ключовим складовим в асортименті Dexshell. Матеріал являє собою тонку гідрофільну плівку, яка використовується в одязі, призначеної для використання в екстремальних умовах: для туристів-вижівальщіков, рятувальників, пожежників, лікарів і працівників на виробничих підприємствах. Крім повної непромокаємості мембрана володіє вогнетривкістю і стійкістю до впливу хімічних речовин.
  • Внутрішній шар: 76% Тканина Coolmax і 24% нейлон. Матеріал Coolmax-тканина нового покоління, яка виготовляється з поліестеру і володіє унікальною здатністю вбирати вологу з поверхні шкіри і виводити її у верхні шари одягу. Це можливо за рахунок особливого переплетення волокон, яке підвищує капілярні властивості матеріалу. В результаті стопи залишаються сухими і теплими весь день навіть при активних фізичних навантаженнях.

Модель являє собою полегшений варіант шкарпеток, які призначені перш за все для носіння під час занять спортом на свіжому повітрі. Однак тонка структура волокон з дихаючими властивостями дозволяє надягати Dexshell Socks в тому числі і під час тренувань в закритому приміщенні.

Водонепроницаемые носки DexShell Pro Visibility Cycling

Кому варто купити водонепроникні шкарпетки Dexshell?

Кожна модель шкарпеток Dexshell має унікальний склад, від якого залежить область застосування і сезонність виробу. Цим обумовлена ціна шкарпеток Dexshell, оскільки, на відміну від одягу з простих матеріалів, шкарпетки Dexshell відмінно дихають, відводять піт з шкіри і борються з шкідливими бактеріями і грибками. Щільність матеріалу оцінюється за тепловою шкалою, яка для даної моделі становить 1 бал з 5. Це означає, що шкарпетки мають ультратонкий матеріал, який не утримує тепло, але дозволяє шкірі максимально дихати при високих температурах.

Тепловая шкала носков Dexshell

В першу чергу дана модель стане незамінним аксесуаром для велосипедистів і бігунів, які тренуються на свіжому повітрі в світлий і темний час доби. Для тренувань після заходу сонця на носках передбачена стрічка зі світловідбиваючим ефектом.

Водонепроникні шкарпетки Dexshell Socks також підійдуть мандрівникам, які відправляються в тривалий піший похід, де немає можливості постійно міняти одяг. За рахунок своїх водовідштовхувальних властивостей шкарпетки надовго зберігають всередині виробу комфортну мікрофлору для шкіри ніг, перешкоджаючи появі неприємних запахів.

Товари новини

Написати коментар