UA | RU
Контактна інформація
Київ

Водонепроникні шкарпетки Dexshell Running Lite – необхідна річ для спортсменів

Щоб займатися спортом на природі можна було довше, а м'язи і суглоби при тривалих навантаженнях залишалися здоровими, потрібні мембранні шкарпетки Dexshell Running Lite - спеціально створений для потреб спортсменів аксесуар, який має низку корисних властивостей. Дана модель-одна з новинок бренду, яка виготовлена за спеціальною технологією від Dexshell з використанням матеріалу Drirelease.

Dexshell Running Lite

Водонепроникні шкарпетки Dexshell Running Lite: особливості новинки

Нова модель шкарпеток для бігунів має особливий склад тканини. Вона складається з трьох окремих шарів, з'єднаних в одне ціле і виконують безліч функцій, якими не володіють звичайні вироби з натуральних і синтетичних матеріалів:

  • Склад зовнішнього шару: 71% поліамід, 19% поліестер, 5% еластан і 5% гребінчаста бавовна. Шар відповідає за міцність виробу під час інтенсивних тренувань, запобігає появі зачіпок на тканині і забезпечує щільну посадку шкарпеток по всій нозі.
  • Склад середнього шару: мембрана Porelle. Це спеціальний матеріал англійського виробництва, який володіє відмінними потовідвідними властивостями і зберігає шкіру стоп сухою протягом усього дня.
  • Склад внутрішнього шару: 97% DriFil і 3% еластану. DriFil являє собою особливу пряжу з включенням ліоцелла drirelease. Ліоцелл поєднує в собі натуральні і синтетичні нитки, за рахунок чого вдається отримати вдалу комбінацію з міцності і відмінних антибактеріальних властивостей.

Модель виконана з використанням виключно плоских швів, які не відчуваються при зіткненні зі шкірою. Завдяки цьому можна не переживати, що в кінці дня на п'ятах або пальцях з'являться роздратування на шкірі і мозолі.

Висота шкарпеток Dexshell Running Lite доходить до середини ікри — оптимальна висота для пробіжок і велосипедних прогулянок у весняну та осінню пору року. Це не тільки захищає ключові м'язи від холоду, але також підтримує їх в період активних навантажень і захищає від травм.

Водонепроницаемые носки DexShell Running Lite с голубыми полосками Водонепроницаемые носки DexShell Running Lite с красными полосками

Кому варто купити шкарпетки Dexshell Running Lite?

Новинка Dexshell Running Lite обов'язкова для покупки спортсменам, які проводять тренування на свіжому повітрі в весняний і осінній періоди. Склад тканини забезпечує захист ніг від холоду, запобігає появі мікротравм і перешкоджає як промокання стоп всередині, так і промокання вироби зовні. Таким чином досягається максимально комфортна температура всередині шкарпеток і більш легке перенесення тривалих фізичних навантажень за рахунок додаткового ущільнення шкарпеток в зоні щиколоток і литок.

Модель також підійде для туристів, мисливців і рибалок, чиє проведення часу на пряму пов'язане з довгим перебуванням на ногах в умовах непередбачуваної погоди. Шкарпетки Dexshell Running Lite захистять ноги від вологи і без проблем впораються з надмірним потовиділенням протягом усього дня.

Написати коментар