UA | RU
Контактна інформація
Київ

Водонепроникні шкарпетки Dexshell Terrain Walking Socks: щоб відпочинок приносив лише задоволення

Зібралися в похід, склали всі речі першої необхідності у туристичний рюкзак і думаєте, що ви готові підкорювати нові вершини? Однак без спеціальних шкарпеток враження від подорожі можуть швидко затьмарити мокрі та холодні ноги. Щоб цього не сталося, потрібно купити шкарпетки Dexshell Terrain Walking Socks, які розроблені спеціально для потреб туристів та мають особливий склад тканини. У чому його унікальність – розберемося зараз.


Особливості шкарпеток Dexshell Terrain Walking Socks

Так звані трекінгові шкарпетки – явище не нове, але тільки популярне. Перше, що викликає питання у покупців, це ціна шкарпеток Dexshell, яка вища за звичайні вироби з трикотажу. Однак цьому є просте пояснення: вироби від Dexshell створюються за особливими технологіями з використанням спеціальних матеріалів, які наділяють одяг властивостями, які не мають звичайних речей.

На відміну від аналогічних шкарпеток інших виробників, шкарпетки Dexshell Terrain є повністю водонепроникними – корисна властивість, але далеко не єдина. Щоб зрозуміти, чим відрізняється дана модель, потрібно розібрати її склад:

  • Верхній шар: 83% поліестер, 9% нейлон, 5% еластик та 3% еластан. Поліестер – міцний матеріал, який витримує високі навантаження та несприйнятливий до розтягування. Він допомагає виробу зберігати свій первісний зовнішній вигляд, запобігаючи розтягуванню та утворенню катишків з часом. Нейлон та еластан відповідають за щільну посадку виробу по всій нозі, щоб шкарпетки не сповзали під час активного руху. Еластик використовується в гумках шкарпеток і запобігає попаданню вологи через краї виробу.
  • Середній шар: мембрана Porelle. Сучасний матеріал англійського виробництва, який використовується у спеціалізованому одязі для рятувальників, пожежників, спортсменів та лікарів. Мембрана має пористу структуру, яка одночасно відштовхує вологу та сприяє активній вентиляції повітря. На даний момент аналогів мембрані Porelle не існує, і вона є найкращим матеріалом для одягу та аксесуарів для подорожей, які мають витримувати складні погодні умови.
  • Внутрішній шар: 76% Coolmax® FX та 24% нейлон. Coolmax® FX – тонкий матеріал, який створений за інноваційною технологією, що поєднує волокно Coolmax та добавки на основі срібла. Волокна Coolmax мають спеціальне плетіння, що сприяє швидкому відведенню вологи з поверхні шкіри. Це також захищає ноги від перегріву – ще одна корисна властивість для трекінгових шкарпеток, які мають зберігати комфорт у ногах при активній ходьбі. Добавки зі сріблом є ультратонкі волокна, які вплітаються в основне поліестерове волокно і надають руйнівний вплив на грибки. В результаті на ногах не тільки не розмножуються бактерії, але також не виникає неприємного запаху.

Для чого підійдуть шкарпетки Dexshell Terrain Walking Socks?

Основне призначення моделі – забезпечення комфорту під час піших прогулянок та подорожей. Для цього шкарпетки мають спеціальний фасон:

  • висота до середини гомілки, яка підтримує всі ключові м'язи на ногах, запобігаючи появі відчуття тяжкості після тривалої ходьби;
  • безшовний крій, що виключає появу натоптишів та мозолів;
  • ущільнювальні накладки в ключових зонах, на які припадають підвищені навантаження, для підвищення зносостійкості виробу.

З огляду на щільність матеріалу, купити шкарпетки Dexshell Terrain можна не тільки на літній період, а й на демісезон: незважаючи на тонкість, тканина непогано утримує тепло та допомагає зберегти комфортну температуру ніг, щоб запобігти їх переохолодженню.

Ношки Dexshell можна також носити під час занять спортом – їх довжина оберігає м'язи та суглоби від впливу холодного вітру та виключає ймовірність їх охолодження, однією з головних причин, через яку у спортсменів виникають розтягування.

Непоганим вибором дана модель стане і для тих, чия професійна діяльність невідривно пов'язана з довгим перебуванням на свіжому повітрі та активним рухом: шкарпетки Dexshell мають компресійні властивості, дають шкірі дихати і захищають ноги від негоди.

Товари новини

Написати коментар