UA | RU
Контактна інформація
Київ

Водонепроникні шкарпетки Dexshell Thermlite – новинка для відпочинку та занять спортом у зимовий період

Шкарпетки Dexshell Thermlite - чергова новинка від бренду, яка сподобається спортсменам, які віддають перевагу тренуванням на свіжому повітрі навіть в холодну пору року. Щоб забезпечити максимальний комфорт, шкарпетки виготовлені з утеплених матеріалів, які одночасно зігрівають ноги, не даючи м'язам охолонути і запобігаючи травмуванню м'язових тканин. При цьому тканина має потовідвідними властивостями, не даючи ногам намокнути під час занять спортом в дощову або сніжну погоду.

Водонепроницаемые носки Dexshell

Чим відрізняються мембранні шкарпетки Dexshell Thermlite?

Весь шкарпетки Dexshell виготовлені з багатошарового матеріалу, але відрізняються складом кожного з шарів. У випадку з новинкою Dexshell Thermlite до її складу крім класичного для виробів бренду мембрани Porelle була включена шерсть мериноса. Це шерсть високої якості, яка має кілька відмінностей від звичайної:

  • більш тонкий волос;
  • сама м'який вид вовни;
  • здатна вбирати вологу до 30% від своєї ваги;
  • має антибактеріальні властивості.

Шерсть мериноса часто використовується при виготовленні спеціалізованого одягу для туристів, спортсменів, рибалок і мисливців. Це пояснюється тим, що вона не тільки добре зігріває, але також зберігає тіло сухим протягом усього дня і перешкоджає виникненню на шкірі неприємного запаху навіть при інтенсивному потовиділенні.

Весь склад шкарпеток Dexshell Thermlite виглядає таким чином:

  • зовнішній шар: 98% нейлон, 2% еластан-гарантує щільну посадку виробу по всій нозі без стягування і збереження первісної форми і зовнішнього вигляду виробу після багаторазового прання і регулярного носіння;
  • середній шар: мембрана Porelle-вбирає піт з поверхні шкіри і не дає шкарпеткам намокнути;
  • внутрішній шар: 38% шерсть мериноса, 38% акрил, 24% нейлон – володіє теплоудерживающим властивістю, зберігає ноги сухими і не дає шкідливим бактеріям і грибків розмножуватися на поверхні шкіри.

Водонепроницаемые носки Dexshell Thermlite Orange DS626T Водонепроницаемые носки Dexshell Thermlite Green DS6260

Для кого призначені водонепроникні шкарпетки Dexshell Thermlite?

В першу чергу, на новинку варто звернути увагу спортсменам і тим, хто звик вести активний спосіб життя, в тому числі в осінньо-зимовий період. Завдяки своєму продуманому складу матеріалу шкарпетки Dexshell Thermlite не тільки тримають ноги в теплі, але також захищають їх від води і снігу, відштовхуючи всю вологу від поверхні виробу.

Дана модель виготовлена з використанням повністю безшовної технології. За рахунок цього поверхня виробу залишається рівною і виключає ймовірність виникнення хворобливих мозолів і натоптишів в області пальців і п'ят при активному русі. Довжина Dexshell Thermlite досягає середини ікри-це найоптимальніша довжина шкарпеток для занять спортом, оскільки вона тримає в теплі ключові м'язи і фіксує їх за рахунок додаткових ущільнених вставок.

Купити шкарпетки Dexshell також варто тим, чия професійна діяльність або переваги у відпочинку невідривно пов'язані з проведенням часу на свіжому повітрі. Склад матеріалу з включенням вовни мериноса і мембранної тканини, а також анатомічна посадка виробу забезпечують комфортне перебування на вулиці в мінусову температуру і зберігають ноги сухими навіть при носінні виробу протягом усього дня.

Написати коментар