UA | RU
Контактна інформація
Київ

Водонепроникні шкарпетки Dexshell Ultralight: займайтеся спортом з комфортом

Велопрогулянка неминуче пов'язана з намоканням взуття. Катання по мокрому асфальту і калюжах після дощу, їзда по пересіченій місцевості і потрапляння дрібних крапель роси на кросівки – все це призводить до промокання взуття, а після – намокання ніг. Щоб стопи залишалися сухими і теплими протягом усього катання на велосипеді, важливо вибирати спеціалізовану одяг, розраховану під конкретні погодні умови і навантаження. Непромокальні шкарпетки Dexshell Ultralight укороченої довжини-ефективне рішення для велосипедистів-любителів, які цінують комфорт і турбуються про своє здоров'я. Про особливості складу і можливості виробів докладніше в нашому огляді.

Склад і дизайн

Водонепроникні шкарпетки Dexshell Ultralight спеціально розроблені для потреб людей, які люблять активний відпочинок на природі. Доступні в обмеженій колірній гамі, ці дихаючі шкарпетки виготовлені за спеціальною технологією, яка об'єднує в одне три різних шари.

  • Зовнішній шар: 97% нейлон і 3% еластан. Він відповідає за міцність і зносостійкість шкарпеток і перешкоджає утворенню зачіпок і інших деформацій при механічному пошкодженні матеріалу.
  • Середній шар: дихаюча мембрана Porelle. Це основа всіх виробів бренду, що наділяє їх головною властивістю-здатністю відштовхувати вологу, яка потрапляє на верхній шар.
  • Внутрішній шар: 80% бавовна і 20% нейлон. Він допомагає уникнути утворення натертостей, мозолів та інших неприємних утворень на шкірі при постійному терті об тканину під час активного руху. Шар володіє м'якістю за рахунок високого вмісту бавовни і забезпечує ефективне потовідведення при помірних фізичних навантаженнях.

Dexshell шкарпетки виготовлені за запатентованою технологією чотиристороннього еластичного ламінування, що забезпечує їх вітро - і водонепроникність, міцність і легкість. Дана модель Dexshell пошита з використанням техніки безшовного в'язання, яка робить шви невідчутними на шкірі і створює підвищений комфорт. Жіночі та чоловічі шкарпетки Dexshell Ultralight доступні в двох яскравих колірних варіантах, що робить користувача видимим для інших незалежно від того, гуляє він по місту, бігає в парку або катається в лісі на велосипеді.

Перед покупкою водонепроникного одягу Dexshell потрібно мати на увазі, що незважаючи на активне потовідведення внутрішнього шару виробів бренду, при інтенсивних і тривалих навантаженнях не весь піт буде встигати виводиться назовні, якщо вибрати неправильний аксесуар. Дихаючі непромокальні шкарпетки Dexshell повинні відповідати сезону, на який вони розраховані, щоб занадто щільний матеріал виробів не створював неприємний ефект дебати шкіри. Модель Dexshell Ultralight підходить для носіння в літній період. Про це говорить особливо тонкий матеріал і теплова шкала.

Важливо! Дана модель не підходить для носіння взимку або в демісезон навіть при їх носінні поверх інших шкарпеток або колготок. Щоб мембрана Porelle і інші шари ефективно виконували свої функції, як і будь-яка спеціалізована одяг, водонепроникні шкарпетки Dexshell Ultralight повинні бути надіті на голу ногу.

Кому підійдуть шкарпетки Dexshell Ultralight?

Незважаючи на те, що професійні спортсмени віддають перевагу шкарпеткам з високою посадкою, які крім захисту м'язів від вологи і переохолодження також надають підтримуючий ефект на ряд важливих м'язів і сухожиль ніг, бігунам-любителям або шанувальникам тренувань на свіжому повітрі дана укорочена модель шкарпеток доведеться якраз до речі. Вироби щільно фіксуються на щиколотці завдяки еластичній гумці, а ущільнювальні вставки з бавовни в шкарпетковій і п'ятковій зонах забезпечують додатковий захист від передчасного стоншування матеріалу під час постійного тертя.

Непромокальні шкарпетки Dexshell Ultrathin також підходять велосипедистам: крім приємної фактури матеріалу, водовідштовхувального ефекту і зручної посадки модель має яскраві кольорові елементи дизайну, які роблять людину видимою в сутінках під час їзди на велосипеді по міських дорогах.

Можливості виробів бренду оцінять і мандрівники, які віддають перевагу пікнікам на природі або літнім походам. У польових умовах особливо важливо, щоб одяг був легким і невибагливим у догляді, і Dexshell шкарпетки відповідають даним критеріям. Їх матеріал не вбирає в себе неприємні запахи, а мембрана не потребує регулярного чищення. Досить просушити одяг на відкритому повітрі на лицьовій стороні, а після – на вивороті, і вона знову готова допомагати користувачеві в подоланні нових спортивних цілей.

Гідність:
  • ультралегка модель на літній сезон;
  • призначена для велосипедистів, бігунів і туристів;
  • тришаровий матеріал, де в якості основного прошарку виступає дихаюча мембрана Porelle;
  • підходить для носіння з різним типом взуття;
  • повна водонепроникність і захист від холодних протягів;
  • матеріал витримує високі навантаження і відрізняється підвищеною зносостійкістю;
  • невибагливість в догляді;
  • доступна ціна.
Недостатки:
  • обмежений вибір відтінків;
  • не підходить для потреб професійних бігунів.

Товари новини

Написати коментар