UA | RU
Контактна інформація
Київ

Водонепроникні рукавички Dexshell Drylite – покликані зберігати руки в теплі та сухості в будь-якій ситуації

Новинка Dexshell Drylite поповнила лінійку водонепроникних рукавичок бренду, які створені спеціально для туристів, спортсменів, рибалок і мисливців. Особливістю рукавичок є склад їх матеріалів, який відрізняється у кожної моделі з урахуванням особливостей їх застосування: еластичні і дихаючі матеріали на теплу пору року і утеплені матеріали з потовідвідним властивістю на зимовий період. Рукавички Dexshell Drylite підійдуть для використання як в демісезон, так і при більш низьких температурах, а одним з їх достоїнств є шерсть мериноса в складі, яка володіє унікальними потовідвідними і антибактеріальними властивостями.


Особливості складу рукавичок Dexshell Drylite


Кожна частина рукавичок Dexshell виготовлена з різних матеріалів, оскільки на долоню і її тильну сторону припадають навантаження з різною інтенсивністю. Склад рукавичок виглядає таким чином:

  • Верхній шар: 64% віскоза, 32% нейлон, 4% еластан. Шар відповідає за міцність виробу і його тривалий термін служби. Забезпечує щільну посадку по руці, довго зберігає свій колір і первісну форму при багаторазових праннях.
  • Середній шар: мембрана Porelle. Це гідрофільна мембрана, яка являє собою ультралегкий дихаючий матеріал, що характеризується повною водонепроникністю. Матеріал використовується у всіх моделях водонепроникного одягу Dexshell і забезпечує тілу комфорт і сухість навіть в саму дощову і сніжну погоду.
  • Внутрішній шар: 40% шерсть мериноса, 40% акрил, 18% нейлон, 2% еластан. Теплий і дуже м'який шар, який зігріває руки в умовах низьких температур і при цьому бореться з вологістю рук, що виникає при зайвому потовиділенні. Шерсть мериноса ефективно відводить всю вологу, яка з'являється на долонях, і виводить її у верхні шари матеріалу, зберігаючи руки сухими протягом довгого часу.

Крім того рукавички Dexshell Drylite мають накладки в зоні подушечок пальців з 100% поліестеру, щоб додатково зміцнити ці області від протирання, а в зоні тильного боку долоні спеціальний шар, який складається з 87% поліестеру і 13% еластану – він дає поліпшений захист від впливу холодного вітру і вологи на м'язи і суглоби рук.

Кому підійдуть нові рукавички Dexshell Drylite?

Рукавички Dexshell Drylite-це універсальна модель рукавичок, яка підходить як для занять спортом, подорожей або активного відпочинку. Завдяки багатошаровому матеріалу з водовідштовхувальним мембраною і прошарком з теплої вовни мериноса рукавички забезпечують комфорт у весняне, Осіннє і зимову пору року, коли звичайні рукавички не справляються зі своїм завданням, швидко промокають і дозволяють холодному повітрю безперешкодно проникнути всередину.

У верхній частині рукавички мають гумки, які забезпечують щільну посадку виробів в районі зап'ястя і перешкоджають попаданню води і снігу всередину через краї рукавичок. З внутрішньої частини модель має нековзну поверхню-ідеальне рішення для велосипедистів і лижників, оскільки це гарантує безпечне управління велосипедом і зручне утримання лижних палиць при активному русі.

Теплозберігаючі властивості також сподобаються любителям тривалого полювання і риболовлі-рукавички Dexshell не тільки відмінно зігрівають, але також виступають бар'єром для води, яка може випадково потрапити на виріб.

Написати коментар