UA | RU
Контактна інформація
Київ

Вибираємо непромокаючі шкарпетки Dexshell на кожен день


З раннього дитинства наші мами і бабусі вчили нас простій істині, що профілактика проблем зі здоров'ям краще їх лікування. Це стосується не тільки загартовування організму, але і вибору правильного гардероба, який особливо важливий з настанням холодів.

Нарівні з теплими светрами і штанами з щільних матеріалів істотне значення мають такі дрібні аксесуари як непромокальні шкарпетки - порятунок для ніг, коли негода застала зненацька. Подібний одяг відноситься до категорії спеціалізованих речей для туризму, спорту і професійних цілей, якщо робота пов'язана з довгим перебуванням на свіжому повітрі, але у компанії Dexshell є що запропонувати і простим користувачам, які хочуть захистити організм від негативного впливу мінливої погоди в повсякденному житті. 

Dexshell-швидко розвивається бренд, який займається виробництвом водонепроникних аксесуарів, включаючи шкарпетки, шапки і рукавички. Продукція виробника відрізняється складом матеріалів і запатентованим методом їх з'єднання, який перетворює одяг в нездоланний для вологи бар'єр з високою зносостійкістю.

У нашому огляді ми розглянемо особливості асортименту бренду і розберемо основні моделі шкарпеток, призначені для повсякденного носіння.

Зміст

  1. Що таке водонепроникний одяг?
  2. Перевага одягу Dexshell
  3. Яку водонепроникний одяг вибрати для повсякденного носіння?
  4. Огляд шкарпеток Dexshell на кожен день
  5. Де купити продукцію Dexshell?

Що таке водонепроникний одяг?

Основна мета непромокаючої одягу-захист тіла від вологи. За це відповідають специфічні матеріали, які володіють водовідштовхувальними властивостями і зберігають шкіру сухою під час попадання води на поверхню виробу.

Крій подібних речей аналогічний простому одязі, проте в силу специфічних якостей матеріалів водонепроникні аксесуари прилягають до тіла трохи щільніше. Завдяки щільній посадці речі виконують ще одну важливу властивість-вони відводять виділяється шкірою піт на поверхню виробу, зберігаючи шкіру сухою при інтенсивних фізичних навантаженнях. Це особливо актуально для прихильників активного способу життя, які навіть в повсякденності не звикли сидіти на одному місці.

Перевага одягу Dexshell

Продукція Dexshell є повністю водонепроникною, в той час як більшість спеціалізованого одягу сторонніх виробників володіє лише водостійкістю.

Відмінність водонепроникності від водостійкості полягає в здатності матеріалу відштовхувати вологу:

  • Водостійкий одяг запобігає швидкому проникненню вологи всередину виробу, але тільки уповільнює цей процес, а не зупиняє повністю.
  • Водонепроникний аксесуари на 100% захищають тіло від води за рахунок щільного переплетення волокон і включення до складу мембрани Porelle, яка протягом 8 годин відштовхує воду і не дає їй проникнути в нижній шар і промочити тіло.

Водонепроникність забезпечується рядом важливих аспектів:

  • Ретельний підбір складу, куди входять натуральні і синтетичні складові, включаючи шерсть мериноса, бамбукове волокно і такі специфічні матеріали, як Drirelease, Repreve і інші. Вони володіють різними характеристиками і в сукупності створюють багатофункціональний матеріал. Більше дізнатися про використовувані матеріали Dexshell можна в нашій статті.
  • Багатошаровість тканини, що складається з трьох окремих шарів з різним складом. Кожен відповідає за окремі функції, тому користувач отримує повноцінний захист від більшості зовнішніх факторів.
  • З'єднання шарів в один матеріал за допомогою запатентованої технології Dextretch, що грунтується на мікроточечном накладення тканин один на одного. Технологія запобігає розшаровуванню матеріалу під час тривалого носіння і регулярному пранню, гарантує якісне з'єднання без мікроскопічних зазорів, через які здатні проникнути краплі води, і зберігає достатню еластичність для забезпечення комфортного носіння без відчуття стягнутості.


Завдяки перерахованим вище характеристикам продукція Dexshell служить всебічним захистом від двох головних проблем, які стають першопричиною проблем зі здоров'ям: вологи і холодного протягу. Але деякі моделі здатні запропонувати ще більше: наприклад, водонепроникні шкарпетки DexShell Flame Retardant Socks пошиті з використанням мета-араміда – жароміцного матеріалу, що запобігає появі дискомфорту або опіків при контакті з відкритим джерелом вогню.

Знижка 5% за промокодом:
ED5

копіювати

Купон скопійований

Яку водонепроникний одяг вибрати для повсякденного носіння?

В асортименті Dexshell відсутнє чітке розмежування продукції в залежності від області використання, тому вибір залежить від індивідуальних вимог і умов, при яких планується носити шкарпетки.

Основний критерій підбору – пори року і температура повітря. Чим нижче відмітка на стовпчику термометра, тим товщі матеріал, який не тільки відштовхує вологу, але і тримає виробляється тілом тепло всередині одягу.

Ще один аспект – варіанти проведення часу на свіжому повітрі:

  • Для прогулянок по місту досить шкарпеток середньої довжини, які служать підстраховкою на випадок промокання взуття під дощем і снігом.
  • Під час туризму і занять спортом оптимальний варіант – моделі з ущільнювальними вставками в області пальців і п'ят для запобігання стирання матеріалу при активному русі Користувача, а також з особливо щільною посадкою, щоб фіксувати основні м'язи гомілки і запобігати виникненню мікротравм і розтягувань.
  • У зимову пору року варто задуматися про покупку високих шкарпеток, які не дають снігу перекинутися через манжети і потрапити всередину вироби, а також захищають від холоду основну частину ноги – від щиколоток до області на 1-3 сантиметри нижче коліна.

Оскільки одяг на кожен день має на увазі універсальний виріб, що охоплює максимум варіантів використання в повсякденності, на цей випадок найкращим вибором є дихаючі непромокальні шкарпетки Dexshell з м'яким внутрішнім шаром і повітропроникним верхнім шаром. Перший забезпечує ногам комфорт протягом усього дня, а другий – запобігає появі парникового ефекту всередині виробу, який стає причиною дебати шкіри, утворення мозолів і розвитку грибків.

Важливе значення має правильний вибір розміру, оскільки від щільності посадки залежить якість виконання матеріалом покладених на нього функцій. Правила підбору розміру одягу DexShell читайте тут.

Огляд шкарпеток Dexshell на кожен день

Асортимент виробника включає близько 200 моделей шкарпеток, які відрізняються висотою, складом і щільністю матеріалів. Ми підібрали найпопулярніші варіанти, які покривають базові потреби користувача при повсякденному носінні.

Dexshell Ультратонкий

Шкарпетки пошиті з тонких шарів з включенням модала, віскози і еластану і призначені для носіння в теплу пору року, коли температура варіюється в межах від +5° до +20°C. Завдяки тонкощі матеріалу вироби пропускають максимум повітря, тому не провокують зайве потовиділення і зберігають всередині комфортну температуру, щоб стопи не пріли в спеку і не мерзли при зниженні температури.

Модель має низьку довжину і щільно фіксується трохи вище щиколоток за допомогою широких манжетів з Еластика. Гумка не дає шкарпеткам сповзти по нозі, дозволяючи користувачеві сконцентруватися на тренуванні і насолодитися прогулянкою на свіжому повітрі.

Знижка 5% за промокодом:
ED5

копіювати

Купон скопійований

Ультратонкий екіпаж Dexshell

Всупереч подібності в назвах дані шкарпетки істотно відрізняються складом і довжиною в порівнянні з попередніми. Матеріал має включення волокон натурального і синтетичного типів, забезпечуючи максимальний комфорт власникам чутливої шкіри. Поліамід і модал роблять шкарпетки міцними і стійкими до зносу, бавовна відповідає за оптимальну повітропроникність тканини, а бамбукове волокно має гіпоалергенність і надає антисептичну властивість.

Ultra Thin Crew розраховані на носіння влітку і в демісезон, коли стовпчик термометра не опускається нижче +5°C. Середня довжина робить шкарпетки універсальними – вони підходять для міських прогулянок і пішого туризму. Модель доступна в трьох колірних варіантах з лаконічним дизайном і в чотирьох розмірах, серед яких можна знайти відповідний як на жіночу, так і чоловічу ногу.

Знижка 5% за промокодом:
ED5

копіювати

Купон скопійований

Dexshell Працює

Це універсальна модель середньої щільності для носіння в місті і за його межами прохолодним літом і в весняно-осінній період. Зовнішній шар відрізняється міцністю, яку забезпечує щільне переплетення нейлонових волокон з включенням бавовни, поліестеру і еластану, що відповідає за здатність матеріалу приймати вихідну форму при багаторазовому розтягуванні.

Унікальність Dexshell Running полягає у внутрішньому шарі, що поєднує нейлон з пряжею Drirelease. Це специфічний матеріал, який складається з гідрофобних волокон синтетичного походження і натуральних волокон. В даному випадку це м'яка шерсть, яка володіє антибактеріальними і теплозберігаючими властивостями.

Манжети фіксуються на нозі трохи вище щиколотки, а крій передбачає кілька вставок ущільнювачів в області пальців і п'ят, що мінімізує можливість розриву матеріалу в найбільш вразливих місцях.

Знижка 5% за промокодом:
ED5

копіювати

Купон скопійований

Їзда на велосипеді Dexshell Pro Visibility

Шкарпетки призначені для велосипедистів, але підходять і в якості основи для базового гардероба на демісезон. Про приналежність до спортивної екіпіровки говорить наявність щільних вставок не тільки в частині пальців і п'ят, але і по всій стопі. Це допомагає знизити ризик розтягування м'язів і сухожиль, розташованих з латеральної сторони стопи. Дана особливість корисна не тільки велосипедистам – її також оцінять любителі тривалих прогулянок, оскільки щільний матеріал підтримує стопу, рівномірно розподіляє навантаження і зменшує відчуття втоми під кінець дня.

Крім поліаміду, поліестеру і еластану, які зустрічаються в більшості продукції компанії, до складу також входить синтетичне волокно Coolmax – часте становить в спеціалізованому одязі професійних спортсменів. Його завдання-швидке вбирання поту і його виведення в зовнішній шар. Там волога або випаровується, або накопичується до моменту просушування. У будь-якому випадку шкіра залишається теплою і сухою, що перешкоджає замерзанню чутливих кінцівок і розвитку шкідливих бактерій.

Знижка 5% за промокодом:
ED5

копіювати

Купон скопійований

Dexshell Thermlite

Одна з найпопулярніших моделей, Dexshell Thermlite, зберігає баланс між щільністю і повітропроникністю матеріалів. Середнє температурне значення для комфортного носіння становить 0 ° C, тому шкарпетки можна носити в прохолодну, дощову осінь і в перший сніг. Основа моделі-шерсть мериноса, яка використана в нижньому шарі. Це одна з найбільш м'яких і цінних видів вовни, що володіє трьома характеристиками: здатністю гріти, відводити піт і вбивати грибки і бактерії з епідермісу.

Верхній шар складається з переплетення волокон нейлону і еластану, які надають матеріалу еластичність і зносостійкість. Незважаючи на мембранний прошарок тканина здатна розтягуватися в кілька разів без шкоди для цілісності тонких волокон. Окремо варто відзначити гладкість верхнього шару-до нього не чіпляються дрібні забруднення, гілки і колючки, тому на матеріалі не утворюються зачіпки і затягування.

Знижка 5% за промокодом:
ED5

копіювати

Купон скопійований

Dexshell Coolvent Aqua Blue

Модель є універсальним аксесуаром для носіння в місті і не тільки: вона ефективно захищає ноги рибалок і мисливців від води, любителів зимових видів спорту – від снігу, а мотоциклістів – від високих температур. Дані шкарпетки не здатні зігрівати, так як в складі відсутня шерсть. Замість цього вони знижують швидкість втрати природного, що виробляється тілом тепла за рахунок щільного сплетення нейлонових волокон, які є частиною верхнього і нижнього шарів. 


Крім збереження комфортної температури всередині нейлон забезпечує надійний захист зовні-матеріал стійко переносить розтягування при надяганні шкарпеток і пранні, а також володіє достатньою вогнетривкістю, щоб запобігти появі опіків в разі короткочасного контакту з розпеченим металом або джерелом відкритого вогню.

Внутрішній шар має включення волокна Coolmax для ефективного відведення вологи з шкіри, а яскрава гумка з еластану утримує манжет на середині гомілки, покриваючи камбаловидную і частина литкового м'яза, які відрізняються чутливістю до низьких температур.

Знижка 5% за промокодом:
ED5

копіювати

Купон скопійований

Ультратонкі Дитячі Шкарпетки Dexshell

Компанія Dexshell не забуває і про самих маленьких користувачів, тому випускає дитячу лінійку водонепроникного одягу, куди входять шкарпетки Ultra Thin. До складу входить шість різних матеріалів, що формують три шари, які гарантують 100% захист дитячих ніг від промокання навіть під час ігор в калюжі або заметі. 


Поєднання поліаміду, модала і бавовни формує досить щільний шар, щоб не допустити негативного впливу вологи і прохолодних протягів на м'язи і суглоби. Внутрішня частина складається з поліаміду і віскози, яка відрізняється гіпоалергенністю і не викликає почервоніння на чутливій шкірі дитини.

Ефективний склад - не єдина особливість вироби. Оскільки діти люблять яскравий одяг, дизайн шкарпеток доповнений барвистими елементами, щоб дитина носила одяг не тільки з користю, але і з задоволенням.

Знижка 5% за промокодом:
ED5

копіювати

Купон скопійований

Де купити продукцію Dexshell?

Потрібні непромокальні шкарпетки? Купити в Україні одяг Dexshell можна на сайті Dexshell.com.ua -офіційного імпортера товарів. В асортименті представлені актуальні аксесуари для різних областей застосування - від щоденного носіння, риболовлі, полювання, подорожей до професійних занять спортом, включаючи яхтинг, вело - і мотоспорт.

Ще більше варіантів одягу на кожен день шукайте в каталозі.

Написати коментар