UA | RU
Контактна інформація
Київ

Антон Лядов разом з Dexshell вивчає простори Крайньої Півночі

Важка робота журналіста вимагає працювати в самих непростих умовах. Про це не з чуток знає відомий журналіст і блогер Антон Лядов — творець одного з переглядаються російськомовних каналів про подорожі на YouTube під назвою "The Люди". Протягом декількох років він знайомить глядачів з життям простих людей з далеких куточків планети і розповідає про труднощі, з якими їм доводиться стикатися в повсякденності. В рамках свого проекту Антон Лядов навіть відправився в одні з найбільш північних регіонів нашого материка: місто Воркута і півострів Чукотка, де середньорічна температура невблаганно прагне до мінусової позначки. У таких екстремальних умовах особливо важливо мати при собі теплий одяг, тому вибір блогера припав на шапку Dexshell - надійний аксесуар від провідного виробника одягу для людей, які ведуть активний спосіб життя.

The Люди Антон Лядов Dexshell

Бренд Dexshell виробляє водонепроникні шапки, рукавичка і шкарпетки, які дозволяють комфортно себе почувати навіть в найскладніших природних умовах. Це досягається за рахунок використання фірмової тканини. Вона об'єднує в одне відразу три шари матеріалів з різним складом:

  • внутрішній шар, який надовго зберігає тепло і не пропускає холодне повітря всередину;
  • мембранна тканина Porelle американського виробництва, яка відштовхує вологу і підтримує хорошу циркуляцію повітря;
  • зовнішній шар, що забезпечує виробу зносостійкість і привабливий зовнішній вигляд.

Ці характеристики гарантують надійний захист в самому холодному і вологому кліматі, як в північних регіонах, особливо таких, як Чукотка, де сніг лежить майже цілий рік, а стовпчик термометра може впасти до -50°C. У таких умовах теплий водовідштовхувальний одяг — критична необхідність, і це продемонстрував Антон Лядов, який, в тому числі завдяки аксесуару від Dexshell, прогулявся по засніжених просторах Крайньої Півночі і навіть прокотився на собачій упряжці в суворий північний мороз.

Відео:

1. https://www.youtube.com/watch?v=dIv4TY...&t=94s
2. https://www.youtube.com/watch?v=JJblj5OX9fA
3. https://www.youtube.com/watch?v=lEAB2zeI5Co


Написати коментар