UA | RU
Контактна інформація
Київ

Бафф і водонепроникна шапка Dexshell: огляд головних уборів Dexshell на осінньо-зимовий сезон

Вихід на вулицю без головного убору в холодну пору року загрожує застудою та іншими проблемами зі здоров'ям, які здатні надовго порушити звичний ритм життя. Лікарі рекомендують надягати головний убір, якщо стовпчик термометра падає нижче позначки +5°C, а при вітряній погоді — навіть при +10°C, тому аксесуар на голову — це не просто модний елемент одягу, а необхідність.

Щоб захистити своє здоров'я, є сенс купити теплу шапку Dexshell на зимовий період, яка, на відміну від аналогічних виробів інших виробників, має особливий склад тканини з унікальними властивостями. Але деякі особливо гарячі спортсмени і прості любителі довго гуляти на свіжому повітрі в будь — яку погоду вибирають полегшену альтернативу шапки-Бафф Dexshell. У чому полягають особливості даних аксесуарів і яке їх принципова відмінність, розповімо в нашому огляді.

Ключова відмінність баффа і шапки Dexshell

Принципова відмінність даних типів аксесуарів криється в їх здатності якісно захищати конкретні ділянки тіла від негативного впливу вітру і низької температури повітря. Незалежно від щільності і еластичності матеріалу, з якого пошитий бафф, він здатний якісно захистити певні зони голови від вітру, але не від сильного морозу. Хоча Бафф Dexshell має відмінну рису, яка може частково врятувати від негоди: його можна надягати не тільки на шию, але і використовувати в якості пов'язки на голову або навіть легкого капюшона. Однак відчутного теплозберігаючого ефекту краще не чекати-бафф захищає тільки від вітру і вологи і актуальний на літній період або в демісезон, коли температура повітря не опускається нижче 0°C.

Чи то справа водонепроникна шапка Dexshell, яка гарантує голові тепло навіть при особливо низькій температурі повітря. Виріб щільно сідає на голову і захищає її не тільки від холодного вітру і втрати тепла, але і від промокання під час проливного дощу або снігу. При цьому склад тканини не перешкоджає вільній циркуляції повітря і не дає шкірі голови спітніти, забезпечуючи сухість і комфорт навіть при тривалому знаходженні на свіжому повітрі.

Секрет перерахованих особливостей виробів Dexshell полягає в складах їх тканин, які заслуговують на окрему увагу.

Бафф Dexshell

Бафф Dexshell-це і шарф, і пов'язка на голову, і шапка, і капюшон в одному виробі. Легкий і еластичний матеріал дозволяє компактно скласти аксесуар в кишеню і надіти при необхідності, коли погана погода застала зненацька під час занять спортом на свіжому повітрі або тривалого перебування на вулиці. Особливо актуальний даний варіант в період пандемії Covid-19, так як баффом можна закрити частину обличчя і використовувати його в якості захисної маски в громадському місці.

Бафф Dexshell пошитий з 100% поліестеру з рядом характерних властивостей:

  • непогана водонепроникність і швидке висихання;
  • м'якість;
  • особливе переплетення волокон забезпечує підвищену міцність матеріалу;
  • збереження форми і початкового кольору при багаторазових праннях;
  • легка вага.

По суті це універсальний аксесуар, який можна носити в теплу і холодну погоду. При цьому розмір і дизайн баффа підходить як чоловікам, так і жінкам, які ведуть активний спосіб життя і понад усе цінують комфорт і зручність.

Особливість:

  • можна носити на шиї або використовувати як пов'язку або капюшон;
  • пошитий з легкого і міцного поліестеру, який не викликає роздратування на шкірі і не втрачає свою форму і колір;
  • запобігає зайвому потовиділенню, зберігаючи шкіру сухою;
  • підходить для носіння влітку і в демісезон.

Водонепроникна шапка Dexshell

В асортимент Dexshell входить ряд моделей шапок для осінньо-зимового сезону. Вони відрізняються складом тканини і дизайном, але мають одну схожу деталь-наявність у складі унікальної мембрани Porelle, яка є ключовим елементом у виробах бренду, включаючи не тільки дорослу, але і Дитячий одяг Dexshell.

Водонепроникна шапка Dexshell Beanie Fair Isle

Проста, стильна, а головне тепла модель Dexshell Beanie Fair Isle — новинка, яка стала частиною глобального оновлення зимової колекції одягу бренду. Модель випускається в двох варіантах: в блакитному і рожевому кольорі, і має універсальні розміри під будь-яку окружність голови. Виріб розрахований на температурний режим в межах -15°C-5°C і захищає не тільки від морозу, але і від вологи, яка неминуче потрапляє на шапку при прогулянках в дощову або сніжну погоду.

Склад матеріалу виглядає наступним чином:

  • Внутрішній шар-94% поліестер і 6% еластан. Поліестер відповідає за збереження оптимальної температури всередині виробу при тривалому носінні, а також за його зносостійкість. Еластан характеризується підвищеною еластичністю з можливістю розтягування у вісім разів від початкової довжини волокон. При цьому він має гарну повітропроникністю і легким вагою. Даний шар відповідає за комфортну посадку виробу на голові без відчуття здавленості.
  • Середній шар-мембрана Porelle. Даний матеріал з'явився на ринку відносно недавно, але стрімко набрав популярність, зокрема серед виробників спеціалізованого одягу з водовідштовхувальними властивостями. Мембрана має безліч унікальних характеристик, яких Немає У інших матеріалів: ультралегкий вага, безшумність, зносостійкість і повна водонепроникність, якій немає рівних серед інших матеріалів. Прошарок з мембрани Porelle відштовхує воду, яка потрапляє на зовнішній шар шапки і захищає голову від промокання.
  • Зовнішній шар — 100% акрил. Акрил володіє двома важливими перевагами: м'якість, яку можна порівняти за відчуттями з натуральною шерстю, і зносостійкість. Акрил не боїться прання і навіть впливу розчинників та іншої хімії — він надовго зберігає свою форму і колір і тим більше стійко переносить всі примхи погоди. Крім того акрилові волокна характеризуються повною гипоаллергенностью — важлива властивість для людей з чутливою шкірою. Зовнішній шар надовго зберігає первинний зовнішній вигляд виробу і перешкоджає втраті тепла.

Завдяки продуманому тришаровому матеріалу, водонепроникна шапка Dexshell Beanie Fair Isle забезпечує надійний захист голови від холоду і вологи за рахунок водонепроникної мембрани Porelle і високоякісних синтетичних волокон в складі, які зберігають природну температуру тіла в осінньо-зимові холоди.

Особливість:

  • нова модель зимової шапки в асортименті Dexshell;
  • виготовлена з тришарового матеріалу з мембраною Porelle;
  • внутрішній і середній шари забезпечують сухість і збереження комфортної температури всередині виробу;
  • зовнішній шар відрізняється гіпоалергенністю і здатністю надовго зберігати свій первинний зовнішній вигляд;
  • підходить для носіння взимку, а також холодною весною і восени.

Водонепроникна шапка Dexshell Watch Beanie

Дана шапка - ще одне свіже оновлення асортименту Dexshell, яке доступне для покупки в чотирьох варіантах: в чорний, сірий, червоний і синій колір. На відміну від моделі Dexshell Beanie Fair Isle, дана шапка підходить для носіння в тому числі при особливо низькій температурі повітря, оскільки крім поліестеру, еластану і функціональної мембрани Porelle в її склад входить шерсть.

Водонепроникна шапка Dexshell Watch Beanie пошита за запатентованою технологією з'єднання декількох шарів матеріалу в один без шкоди для здатності тканини розтягуватися. Технологія передбачає мікроточкове накладення еластичності на матеріал в чотирьох напрямках, за рахунок чого виріб комфортно сідає на голову будь-якого розміру без відчуття стягування.

Склад шапки Dexshell Watch Beanie наступний:

  • Внутрішній шар-94% поліестер і 6% еластан. Як і у випадку з моделлю Dexshell Beanie Fair Isle, даний шар сприяє безперешкодній циркуляції повітря, щоб давати шкірі голови дихати, і відповідає за зручну посадку шапки на голові. Шар також має приємну фактуру, яка не подразнює шкіру і виводить піт у верхні шари при високій фізичній активності.
  • Середній шар-мембрана Porelle. Водонепроникна мембрана Porelle гарантує, що голова залишиться сухою навіть в проливний дощ або снігопад. За рахунок пористої структури гідрофільна плівка відштовхує навіть найдрібніші краплі вологи, а також володіє непоганою вогнетривкістю.
  • Зовнішній шар-70% акрил і 30% шерсть. З'єднання акрилових волокон і натуральної вовни створює ультрам'який шар, який здатний адаптуватися до різної температури повітря: він здатний зігрівати в сильний мороз, але не викликає дискомфорту при носінні при температурі близько 0°C. за рахунок оптимального співвідношення акрилу і вовни в складі на поверхні шапки не утворюються катишки, а сам матеріал не колеться при зіткненні зі шкірою. Шар також виконує захисну функцію для середнього прошарку Porelle від пошкоджень і забезпечує привабливий зовнішній вигляд незалежно від кількості прань.

Модель Dexshell Watch Beanie-одна з найтепліших шапок в асортименті бренду, яка підходить для носіння в зимові морози. На відміну від виробів зі складом виключно з штучних волокон, які можуть тільки зберігати виробляється тілом тепло, шапка Dexshell здатна додатково зігрівати голову за рахунок включення до складу вовни.

Особливість:

  • тепла шапка для носіння в зимовий сезон;
  • виготовлена з тришарового матеріалу, включаючи мембрану Porelle;
  • пошита за запатентованою технологією з особливим переплетенням волокон і з'єднанням шарів між собою, завдяки чому виріб тягнеться в чотирьох напрямках;
  • ефективно зігріває і зберігає тепло всередині, завдяки наявності натуральної вовни в складі;
  • середній і внутрішній шари повністю водонепроникні;
  • верхній шар не тільки утримує тепло, але і додатково зігріває в сильний мороз;
  • призначена для носіння в зимовий сезон.

Підбити підсумок

Тримати голову в теплі і захищати її від вітру є критично важливим завданням в будь-який сезон, оскільки від цього залежить здоров'я і загальне самопочуття. У літній період або в демісезон буде досить купити бафф Dexshell:

  • легкий і зносостійкий матеріал;
  • забезпечує надійний захист від вітру і перешкоджає зайвому потовиділенню під час заняття спортом і активних прогулянок на свіжому повітрі;
  • кілька варіантів носіння, щоб закрити шию, нижню частину обличчя або зовсім використовувати як капюшон;
  • компактно складається в кишеню.

Однак в дощову або сніжну погоду головний убір повинен не тільки захищати від вітру, але також перешкоджати втраті тепла і відштовхувати вологу. Для цього водонепроникна шапка Dexshell — єдино правильний варіант, який здатний захистити від будь-яких проявів негоди за рахунок багатошарової структури матеріалу.

Пам'ятайте, що головний убір — це важливий аксесуар, який в першу чергу призначений для захисту здоров'я. Тому, незважаючи на велику кількість стильних аксесуарів на ринку, при виборі головного убору потрібно в першу чергу звертати увагу на сезонність виробу, його призначення і якість матеріалів, чим може похвалитися водонепроникний одяг Dexshell.

Написати коментар