UA | RU
Контактна інформація
Київ

Дитячі водонепроникні шкарпетки DexShell

Компанія DexShell вже давно випускає повністю непромокальний одяг для спортсменів, туристів, мисливців і рибалок. Але тепер у продажу з'явилися дитячі водонепроникні шкарпетки. Адже маленькі непосиди люблять досліджувати навколишній світ анітрохи не менше за дорослих мандрівників. І ось тепер батьки можуть не турбуватися про те, що їхні діти промочили ноги.


Саме мокрі ноги є однією з найпоширеніших причин застуди. Але як же зупиниш дитину, якій так і не терпиться вийти на подвір'я, щоб пострибати по калюжах або збудувати снігову фортецю. Ефективний спосіб вирішення проблеми пропонує компанія DexShell. Нещодавно вона випустила модель непромокальних шкарпеток для дітей - Waterproof Children Socks. Це унікальні шкарпетки, які зовсім не пропускають вологу до ніг. При цьому вони зовсім не ускладнюють циркуляцію повітря і відмінно відводять від шкіри назовні весь виділений піт. Як це можливо? Вся справа у використанні мембрани Porelle.


Porelle - це матеріал британського виробництва, який характеризується виборчою проникністю. Будь-яка волога може проходити крізь мембрану лише в одному напрямку. Тому піт виводиться назовні шкарпеток, а назад ніяка вода не потрапляє. Молекули повітря у своїй вільно проникають у напрямі, що необхідно підтримки здоров'я дитячих ніжок.

Щоб носки Waterproof Children Socks були приємними на дотик, зсередини мембрана закрита матеріалом, який на 70% складається з бамбукового волокна. Це м'яка тканина із вираженими антисептичними властивостями. Зовні мембрана захищена міцною нейлоновою тканиною. Цей третій шар відповідає за довговічність шкарпеток та їх стійкість до стирання. Таким чином, зовні шкарпетки Waterproof Children Socks нічим не відрізняються від звичайних красивих дитячих шкарпеток. Зате вони ефективно захищають дитину від намокання ніг, носяться довго та відрізняються зручністю завдяки м'якому внутрішньому шару та безшовній технології виробництва.

Шкарпетки Waterproof Children Socks вже надійшли на наш склад і доступні для замовлення на території Росії та України. Вони підійдуть дітям із розміром ноги 28-36 (від 16 до 22 см). Зараз, коли осінні дощі ось-ось відкриють сезон, час подбати про те, щоб ноги ваших дітей залишалися сухими навіть після найактивнішої прогулянки.

Написати коментар
14 коментарі
Андрей
Андрейfenix.ua4 січня 2017 13:44
Для детей, думаю. очень нужная штука!
Dexshell.com.ua
Dexshell.com.uafenix.ua23 січня 2017 17:48
Купила ребенку. Замечательная вещь!)))
Dexshell.com.ua
Dexshell.com.uafenix.ua27 січня 2017 19:36
То что нужно для непоседливых детей. Купила шапку и 3 пары носков.
Dexshell.com.ua
Dexshell.com.uafenix.ua2 лютого 2017 18:12
Уже купила шапочку для дочки. Сейчас заказала 2 пары носочков (зима и лето)
Dexshell.com.ua
Dexshell.com.uafenix.ua6 лютого 2017 19:29
хорошо, что есть много разных расцветок. учитывая специфичность продукции.
Dexshell.com.ua
Dexshell.com.uafenix.ua12 вересня 2017 15:38
Мембрана требует ухода, а так, только приятные впечатления.
Dexshell.com.ua
Dexshell.com.uafenix.ua21 вересня 2017 16:36
Добрый день, Ольга! Любая мембранная ткань требует ухода, но это сполна окупается плюсами от использования данной продукции!
Dexshell.com.ua
Dexshell.com.uafenix.ua12 вересня 2017 15:39
хороший выбор для заботливых родителей
Dexshell.com.ua
Dexshell.com.uafenix.ua21 вересня 2017 16:55
Добрый день, Александр и Мария! Вы верно подметили, данная продукция поможет Вам уберечь своё чадо от простуды прилагая меньше усилий чем обычно!
Dexshell.com.ua
Dexshell.com.uafenix.ua18 вересня 2017 15:14
Купил пару на подарок. Надеюсь понравится)
Dexshell.com.ua
Dexshell.com.uafenix.ua21 вересня 2017 16:57
Добрый день, Андрей! Уверены, что Ваш подарок обязательно понравится!
Dexshell.com.ua
Dexshell.com.uafenix.ua22 вересня 2017 10:12
Одеваем ребенку в сильный дождь. Пока не подводили.
Dexshell.com.ua
Dexshell.com.uafenix.ua22 вересня 2017 12:53
Александра, добрый день!
Мы уверены, что носки прослужат отличным протектором от влаги для Вашего ребёнка!
Dexshell.com.ua
Dexshell.com.uafenix.ua11 жовтня 2017 12:34
Хорошие удобные и функциональные носки!!