UA | RU
Контактна інформація
Київ

Команда DexShell Україна на міжнародній виставці ISPO Shanghai 2024

Команда DexShell Україна прагне тримати руку на пульсі, щоб стежити за сучасними тенденціями ринку та надавати вам можливість наповнювати своє життя максимальним комфортом, куди б вас не заніс дух пригод! У пошуках інновацій ми беремо активну участь у виставках як в Україні, так і за її межами, досліджуючи найкращі продукти, які пропонує сучасний ринок.

Однією з останніх зупинок на нашому шляху стала виставка ISPO Shanghai 2024, яка відбувалася з 28 по 30 червня. Вивчивши нову продукцію, а також поспілкувавшись із давніми партнерами, ми повертаємося з цікавими новинами про продукцію, яка змусить вас переглянути власні уявлення про те, що означає комфортний відпочинок на природі.

ISPO Shanghai 2024: майданчик для інновацій

ISPO — це не просто виставка, а глобальна міжнародна платформа, яка задає нові тренди у світі товарів для спорту та активного відпочинку. Щорічно захід збирає десятки виробників, дистриб'юторів та потенційних партнерів як з Азії, так і з інших континентів, дозволяючи представити свої нові товари, обмінятися корисним досвідом та налагодити вигідні партнерські зв'язки.

У виставці регулярно беруть участь понад 50 брендів з Японії, Південної Кореї, Німеччини, США та навіть Австралії, що говорить про важливість та користь цього заходу для розвитку бізнесу та поєднання спільних зусиль у створенні по-справжньому якісних та корисних товарів. ISPO 2024 у Шанхаї не стала винятком: впродовж 3 днів захід відвідали тисячі людей, для яких активний спосіб життя — це не лише гарні слова, а філософія.

Нові перспективи та цікаві пропозиції

На виставці ISPO Shanghai 2024 нашій команді DexShell вдалося ознайомитися з новою продукцією різних виробників та глибше зрозуміти потреби сучасного ринку товарів для активного відпочинку. Але однією з найбільш значущих подій стала зустріч з представниками бренду DexShell, під час якої нам вдалося обговорити деталі співробітництва, а найголовніше — прийти до важливого рішення спільного створення абсолютно нових моделей водонепроникного одягу, який відповідатиме високим стандартам якості DexShell та буде адаптований саме під потреби українських користувачів.

Ці новинки обіцяють стати сенсацією та підвищити поняття комфорту до зовсім іншого рівня. Ми з нетерпінням чекаємо на можливість анонсувати ці інноваційні рішення, тому не забувайте стежити за нашими новинами, щоб першими дізнатися про цікаві надходження в нашому асортименті!

Написати коментар