UA | RU
Контактна інформація
Київ

Команда Dexshell Україна на виставці Риболовля.Полювання.Туризм 2024

Водонепроникний одяг давно перестав бути чимось дивовижним у світі спеціалізованого спорядження. Однак у багатьох з наших нових клієнтів регулярно виникає одне й те ж саме питання: як же це працює?

Можна довго розповідати про особливості структури матеріалу продукції DexShell та її переваги; проте краще один раз побачити, ніж сто разів почути, чи ви згодні? Саме для цього наша команда DexShell Україна регулярно бере участь у виставках, і крайня з них, Риболовля.Полювання.Туризм 2024, не стала винятком.

Захід відбувся у період з 21 по 24 березня у столичному МВЦ, де зібралося близько 39 компаній-учасників, які представили різні послуги та товари, об'єднані єдиною метою — робити життя активних людей комфортнішим. Одними з щасливчиків, яким вдалося взяти участь у цьому грандіозному заході, стали й ми, презентувавши широкий асортимент бренду DexShell — від аксесуарів-бестселерів до новинок, випущених протягом останнього року.

Впродовж нашої роботи ми переконалися, що водонепроникний одяг — це не просто корисний аксесуар. У деяких ситуаціях він є необхідністю, що доводять численні відгуки українських військових, які ми отримали протягом останніх років. Високий інтерес до водонепроникного одягу серед відвідувачів виставки став черговим цьому підтвердженням.

На нашому стенді були представлені шапки, рукавички та шкарпетки, які розраховані на носіння у різний сезон, але виготовлені за єдиною, тришаровою технологією із застосуванням мембрани Porelle виробництва Великобританії. Саме мембрана наділяє вироби водонепроникними властивостями, у яких можна було переконатись, протестувавши продукцію самостійно шляхом її занурення у резервуар з водою.

Загалом захід відвідали близько 3500 осіб, і ми були щиро раді побачити серед них знайомі обличчя наших давніх партнерів, а також нових клієнтів, які допомагають зокрема у забезпеченні функціональним одягом українських захисників. Ми також вдячні кожному за наданий зворотний зв'язок щодо нашої продукції: ваші теплі слова — це стимул для зростання та яскрава ознака того, наскільки справді важливою справою займається наша команда.

Протягом 4 виставкових днів ми провели кілька сотень консультацій щодо продукції, і це далеко не остання наша зустріч. А поки що ви можете детально дізнатися про водонепроникний одяг DexShell у нашому блозі та ознайомитися з вигідними пропозиціями у соціальних мережах.

Слідкуйте за нашими новинами!

Все буде Україна!

Написати коментар