UA | RU
Контактна інформація
Київ

Найкращий одяг Dexshell на осінньо-зимовий сезон 2022

З настанням вогкості та перших заморозків на зміну звичайному одязі з тонких, натуральних тканин приходять утеплені речі, здатні захистити організм від вологи, протягів та низьких температур. Нарівні з вовняними светрами та пуховиками важливе місце в гардеробі на осінній та зимовий сезони займають такі дрібні, але від цього не менш важливі аксесуари, як шапки, рукавички та шкарпетки, що оберігають найчутливіші частини людського тіла від негативного впливу зовнішніх факторів.

Спеціалізована продукція Dexshell – сучасний варіант одягу на кожен день, який пропонує інноваційний підхід до захисту тіла від води та вітру навіть у найекстремальніших умовах. Водонепроникні шапки, непромокаючі рукавички та інші вироби бренду шиються із застосуванням комбінації з різних волокон із включенням мембрани, що забезпечує тривалий захист від негоди під час пішого туризму, катання на лижах, поїздки на роботу чи прогулянки містом.

У нашому огляді ми розповімо про особливості продукції Dexshell, а також представимо короткий путівник по кращому одязі виробника, який збереже тіло сухим, а здоров'я – міцним всупереч мінливій погоді за вікном.

Зміст

  1. Секрети ефективності одягу Dexshell
  2. Огляд одягу Dexshell для носіння в холодну пору року
    1. Водонепроникні шапки
    2. Водонепроникні рукавички
    3. Водонепроникні шкарпетки
  3. Як правильно вибрати одяг на осінь та зиму?
    1. Відмовтеся від бавовняних матеріалів
    2. Враховуйте розмір
    3. Звертайте увагу на щільність тканини
  4. Де замовити водонепроникний одяг?

Секрети ефективності одягу Dexshell

Продукція Dexshell відноситься до категорії спеціалізованого одягу, який, на відміну від звичайних речей, виконує безліч специфічних функцій. За це відповідає принцип багатошаровості матеріалів – основа кожного аксесуара виробника.

Одяг Dexshell – не просто річ, а всебічний захист тіла від основних зовнішніх факторів: вологи та низької температури повітря, тому в холодний період такий аксесуар рекомендується носити щодня.

Технологія пошиття ґрунтується на почерговому з'єднанні трьох шарів. Склади кожного шару не схожі один на одного, тому їх поєднання дарує підвищений рівень комфорту під час тривалого носіння.

Зовнішній шар

Середній шар

Внутрішній шар

Склад

Поєднання синтетичних волокон

Мембрана Porelle

Поєднання синтетичних волокон, деякі моделі включають шерсть

Функція

  • Підвищення зносостійкості;
  • Збереження форми.
  • Захист від води, що потрапляє на верхній шар;
  • Вітронепродувність;
  • Виведення вологи назовні із внутрішнього шару.
  • Забезпечення максимального комфорту завдяки м'якості;
  • Відведення поту зі шкіри до середнього шару;
  • Збереження природного тепла;
  • Запобігання розвитку бактерій та грибків.

Активний відпочинок та щоденна рутина змушує людину постійно перебувати в русі, тому мембранний одяг не має опуклих швів. Завдяки безшовній технології пошиття шкіра не дратується під час постійного тертя про матеріал, а наприкінці дня на ній не виникає хворобливих мозолів..

Комфортна посадка – ще одна важлива перевага, яка не дає холодним потокам повітря проникнути у простір між тілом та нижнім шаром. За рахунок цього також прискорюється процес потовідведення та створюється оптимальна температура для тривалого перебування на відкритому просторі.

Огляд одягу Dexshell для носіння в холодну пору року

Бренд випускає три типи аксесуарів: непромокаючі шапки, шкарпетки та рукавички. Всі вони відносяться до категорії водонепроникного одягу, але мають індивідуальні особливості залежно від складу, крою та щільності.

Водонепроникні шапки

Якщо наприкінці дня не хочеться злікувати з застудою та пульсуючим болем у вухах, Вам знадобиться водонепроникна шапка Dexshell, яка захищає голову від холодної та сирої погоди..

Головні убори Dexshell мають широкий спектр корисних та інноваційних особливостей, які мають критичне значення при тривалому знаходженні на свіжому повітрі..

Dexshell Beanie Solo

З настанням холодів і падінням стовпчика термометра нижче нуля не обійтися без шапки щільної в'язки. Аксесуар поєднує три типи волокон: акрил для зносостійкості, поліестер для збереження тепла та еластан для еластичності. Функціонал доповнює пориста мембрана із захистом від вологи.

Шари з'єднуються за допомогою мікроточкової технології, тому матеріал витримує багаторазове розтягування без розшарування, а волокна еластану стягують аксесуар до початкових розмірів, як тільки шапка знімається з голови.

Сезонність

Осінь, зима, весна

Комфортна температура

від +10°C до -20°C

Склад

100% акрил

Мембрана Porelle®

94% поліестер, 6% еластан

Знижка 5% за промокодом:
WIN5

копіювати

Купон скопійований

Dexshell Watch Hat

Модель має гладку поверхню верхнього шару, що нагадує на дотик м'яку замшу. Шар складається з віскозних та поліамідних волокон із щільним плетінням, яке не дає холодному повітрю просочитися крізь тканину та охолодити голову. Внутрішній шар виготовлений із поліестеру з більш м'якою фактурою для комфорту чутливої шкіри. У поєднанні з мембраною шари виступають непереборним бар'єром для вологи, вітру та холоду та запобігають швидкій втраті тепла, яке виділяє організм людини.

Головний убір має щільну посадку з довжиною до брів і повністю покриває вразливу перед низькою температурою потиличну частину. Завдяки гладкості на верхньому шарі не з'являється дрібних затяжок та інших проявів ушкодження структури матеріалу. Для покупки доступні шапки кількох відтінків: чорний варіант – для повсякденного носіння та камуфльований – для мисливців.

Сезонність

Зима

Комфортна температура

від +10°C до -10°C

Склад

70% віскоза, 26% поліамід, 4% еластан

Мембрана Porelle®

100% поліестер

Знижка 5% за промокодом:
WIN5

копіювати

Купон скопійований

Dexshell Watch Beanie

Виріб відноситься до найтепліших моделей асортименту, що підходить для носіння прохолодної осені та в період інтенсивних зимових морозів. Верхній шар дрібної в'язки включає м'які акрилові та вовняні волокна, створюючи затишне тепло усередині шапки. Щоб шкіра не дратувалась від тривалого носіння головного убору, внутрішній шар пошитий з дихаючого поліестеру з потоотводящей властивістю, що не дає шкірі пріти і «задихатися» під трьома шарами матеріалів.

Дана водонепроникна шапка Dexshell випускається у чотирьох універсальних відтінках для чоловіків та жінок. Широкий відворот дозволяє регулювати посадку в залежності від розмірів голови.

Сезонність

Зима

Комфортна температура

від +5°C до -25°C

Состав

70% акрил, 30% вовна

Мембрана Porelle®

94% поліестер, 6% еластан

Знижка 5% за промокодом:
WIN5

копіювати

Купон скопійований

Водонепроникні рукавички

Непромокаючі рукавички – це друга шкіра, яка захищає руки від опадів, холоду та подряпин. Цей тип аксесуара є універсальною частиною гардеробу для використання в різних сферах, але моделі можуть відрізнятися фактурою та дрібними доповненнями залежно від основного призначення.

Dexshell ThermFit Neo

Виробник позиціонує модель як універсальну пару рукавичок для піших прогулянок та занять спортом, але по-справжньому відчути всі переваги виробу зможуть велосипедисти та рибалки. З внутрішньої сторони долоні знаходиться безліч протиковзких вставок, що покращують хват дрібних предметів у вологу та морозну погоду. Ця особливість дозволяє велосипедистам краще утримувати кермо, а рибалкам – вудку. Області дистальних фаланг вказівного та великого пальців доповнені вставками із спеціальної пряжі, які полегшують взаємодію із сенсорними екранами гаджетів, щоб користувач міг відповісти на дзвінок або надрукувати повідомлення на смартфоні без зняття рукавичок.

Зовнішня частина моделі пошита з поліаміду із включенням еластичних волокон, які роблять матеріал гладким та несприйнятливим до розтягування. Внутрішній шар складається з переплетення вовни та акрилу, що дарують чутливій шкірі рук м'якість і захищають від холоду при температурі до -15°C.

Сезонність

Осінь, зима, весна

Комфортна температура

від 5°C до -15°C

Склад

84% поліамід, 14% еластадин, 2% еластан

Мембрана Porelle®

43% шерсть мериноса, 43% акрил, 12% поліамід, 2% еластан

Знижка 5% за промокодом:
WIN5

копіювати

Купон скопійований

Dexshell StretchFit Gloves

Модель StretchFit призначена для тих, хто хоче захистити руки від холоду та вологи без шкоди для спритності та рухливості пальців під час активного відпочинку. Вироби пошиті з одношарової композитної тканини із застосуванням запатентованої технології ламінування Dexfuse, яка не дає тонким шарам ковзати один по одному. Дана технологія у сумі з протиковзкими накладками на долоні забезпечує максимально надійне захоплення предметів, що особливо важливо для рибалок, мисливців та велосипедистів. На кінчиках вказівного та великого пальців також є сенсорні вставки для зручного користування пристроями із сенсорним екраном.

Склад внутрішнього шару включає велику кількість мериносової вовни, чиї м'які волокна дбайливо укутують руку, даруючи тепло та вбираючи надлишки поту, а акрилова пряжа наділяє рукавички міцністю. Дизайн доповнений широкими манжетами з еластану, які щільно фіксують вироби на зап'ясті та не дають краплям проникнути всередину..

Сезонність

Осінь, зима, весна

Комфортна температура

від 10°C до -5°C

Склад

64% віскоза, 32% поліамід, 4% еластан

Мембрана Porelle®

39% шерсть мериноса, 40% акрил, 19% поліамід, 2% еластан

Знижка 5% за промокодом:
WIN5

копіювати

Купон скопійований

Dexshell Drylite

Рукавички відносяться до спеціалізованих аксесуарів для мисливців, про що говорить камуфляжне забарвлення Realtree MAX-5®, що поєднує малюнки гілок та листя в реалістичних тонах та контрастах. Камуфляж не тільки робить користувача невидимим у польових умовах, але також маскує дрібні забруднення на матеріалі.

Склад моделі практично ідентичний складу StretchFit із високим вмістом мериносової вовни у внутрішньому шарі. М'які та еластичні волокна уберегають чутливі до холоду суглоби пальців від впливу низької температури і не дають шкірі пріти завдяки швидкому відведенню поту у верхній шар, де волога самостійно випаровується. По всій внутрішній поверхні долоні розташовані дрібні протиковзкі елементи, а сенсорні зони на кінчиках великого та середнього пальців розширюють функціонал виробу.

Сезонність

Осінь, зима, весна

Комфортна температура

від 10°C до -5°C

Склад

64% віскоза, 32% поліамід, 4% еластан

Мембрана Porelle®

40% вовна мериноса, 40% акрил, 18% поліамід, 2% еластан

Знижка 5% за промокодом:
WIN5

копіювати

Купон скопійований

Водонепроникні шкарпетки

Пухирі, почервоніння та лущення шкіри – часті проблеми, які виникають внаслідок неправильного підбору шкарпеток. Сучасна продукція Dexshell пропонує технологічний та ефективний спосіб захисту ніг від проблем зі шкірою – шкарпетки водонепроникні, купити які можна у магазині Dexshell.com.ua.

DexShell Ultra Dri Sports

Пара шкарпеток Ultra Dri Sports відноситься до трекінгових моделей, розроблених для зручності носіння при активному русі. Це пара середньої щільності з рядом ущільнювальних вставок для забезпечення м'якості та амортизації кожного кроку, що знижує навантаження на стопу при бігу та тривалому поході.

Шкарпетки виготовлені з поліестеру з поліамідом – поєднання, яке відрізняється міцністю та робить посадку на нозі досить щільною, щоб манжети не скручувалися та не опускалися до щиколоток. Незважаючи на наявність мембранної плівки шкарпетки забезпечують достатній рівень повітропроникності у сумі із захистом від вологи, щоб шкіра дихала та одночасно була захищена від води. Відведення поту відбувається через крихітні вентиляційні отвори між сплетеннями волокон: вони надто малі, щоб крізь них проникли краплі води, але мають достатній розмір для виведення вологи назовні та збереження комфорту ніг в екстремальних умовах.

Сезонність

Осінь, весна, літо

Комфортна температура

від 10°C до -10°C

Склад

98% поліамід, 2% еластан

Мембрана Porelle®

66% поліестер, 22% поліамід, 9% шерсть мериноса, 3% еластан

Знижка 5% за промокодом:
WIN5

копіювати

Купон скопійований

Dexshell Wading

Це спеціальна компресійна модель, яка покриває всю гомілку і тримає ряд м'язів, які відповідають за рух. Завдяки компресійному ефекту судини перебувають у постійному тонусі і не виникає застій крові – основна причина почуття тяжкості в ногах і погіршення самопочуття.

Гладкість поліамідних волокон знижує тертя між ногою та черевиком, зменшуючи можливість утворення мозолів. М'якість акрилу з продуманою амортизацією означає, що м'язи не будуть забиватися під час тривалого пересування по пересіченій місцевості, а мембрана в поєднанні з манжетами з еластану, що щільно прилягають до тіла, допомагає зберегти сухість шкіри протягом 8 годин контакту з водою.

Сезонність

Зима

Комфортна температура

від 0°C до -15°C

Склад

98% поліамід, 2% еластан

Мембрана Porelle®

90% акрил, 10% поліамід

Знижка 5% за промокодом:
WIN5

копіювати

Купон скопійований

DexShell Hytherm Pro

Шкарпетки непромокаючі середньої довжини – універсальний варіант, який служить захистом ніг від вологи та холоду під час ходьби по калюжах та кучугурах або пересування по підтопленій місцевості в польових умовах. Це одна із найщільніших моделей бренду. Її можна носити в екстремальні холоди завдяки вмісту 40% мериносової вовни, що надійно утримує природне тепло тіла всередині виробу.

Зовнішній шар складається з гладкого поліаміду, який стійко переносить механічні дії та не руйнується під час постійного тертя про внутрішню частину взуття. Багатошарова структура тканини доповнена щільними вставками в зоні пальців і п'ят, захищаючи найчутливіші області ніг, які схильні до натирання. Еластичні вставки в області склепіння стопи та щільна посадка в зоні кісточок забезпечують компресію, запобігаючи розтягуванню сухожиль при активному русі.

Сезонність

Осінь, зима, весна

Комфортна температура

від 0°C до -20°C

Cклад

98% поліамід, 2% еластан

Мембрана Porelle®

40% вовна мериноса, 40% акрил, 17% поліамід, 3% еластан

Знижка 5% за промокодом:
WIN5

копіювати

Купон скопійований

Як правильно вибрати одяг на осінь та зиму?

Не весь одяг шиється однаково: залежно від сезонності та призначення аксесуари мають різний крій, щільність та різні дрібні доповнення, що виконують специфічні функції..

При виборі потрібної речі потрібно враховувати кілька параметрів.

Відмовтеся від бавовняних матеріалів

Аксесуари з бавовною у складі категорично не підходять для носіння в холодну пору року. Бавовна вмить вбирає вологу, що не тільки приносить тілу дискомфорт, але також стає причиною появи подразнень на шкірі, переохолодження та виникнення простудних захворювань..

Не варто покладати надії на верхній одяг та взуття з вовняною підкладкою: незважаючи на щільність матеріалів, з яких шиються куртки, штани та черевики на осінній та зимовий сезони, краплі води все одно можуть потрапляти всередину під час дощової та снігової погоди. Крім того, щільні тканини можуть викликати активне потовиділення. В результаті піт просочує бавовняний одяг, створюючи сприятливе середовище для розвитку бактерій.

Щоб уникнути неприємностей, варто вибирати одяг із включенням не лише вовни, а й синтетичних волокон, які перешкоджають швидкому намоканню тканини та зберігають тіло сухим. Ідеально, якщо речі включають кілька шарів із комбінованим складом – у такому випадку тіло на 100% захищене від більшості зовнішніх факторів.

Враховуйте розмір

Надто велика непромокальна шапка буде постійно з'їжджати на очі, а надто маленька – неприємно здавлювати голову, викликаючи болючі відчуття.

Це також стосується шкарпеток. Компресійний ефект – важливий фактор у ситуаціях, коли людина постійно перебуває на ногах та долає великі відстані. Компресія покращує кровообіг та підтримує ті області ніг, на які припадає найвище навантаження. Однак у гонитві за одягом із щільною посадкою, деякі роблять вибір на користь речей трохи менших розмірів, забуваючи, що в такому випадку зменшується простір між шкірою і нижнім шаром одягу, де зберігається тепло, що виробляється тілом. В результаті користувач не тільки отримує відчуття стягнутості та обмеженість у русі, але також власноруч знижує захист організму від низьких температур.

З цих причин вибирайте одяг на основі власних розмірів та звіряйтесь з розмірною сіткою виробника, яка вказана в описі товарів.

Звертайте увагу на щільність тканини

Будь-який одяг має свою сезонність, тому немає універсальної товщини матеріалів для будь-якої температури. На демісезон оптимальні вироби середньої щільності, які не викликають «парниковий ефект», а на час холодів ідеальні речі максимальної щільності, щоб тіло було захищене від вологи та протягів.

Рекомендується мати в гардеробі кілька пар аксесуарів різної товщини, щоб одягати потрібну річ під конкретну температуру повітря та погоду за вікном.

Де замовити водонепроникний одяг?

Більше варіантів спеціалізованого одягу для риболовлі, активного відпочинку та занять спортом представлено в онлайн-магазині Dexshell Україна – дистриб'ютора продукції одного з лідерів з виробництва водонепроникних аксесуарів.

Поспішайте купити непромокаючі рукавички, шапки та інші атрибути гардеробу на осінньо-зимовий сезон, щоб проливні дощі та вогкі холоди не порушували повсякденні плани!

Написати коментар