UA | RU
Контактна інформація
Київ

Незалежний тест DexShell!

Компанія DexShell висловлює подяку нашому покупцю Макс/Samalet, який надіслав нам свій відгук про наш продукт – водонепроникні шкарпетки DexShell! Було придбано 3 моделі шкарпеток: літо – Coolvent Lite, весна-осінь – Coolvent, осінь-зима – Thermlite і всі повною мірою зазнали жорстких випробувань!


«На перше тестування було прийнято «Coolvent Lite», оскільки у «Весна-осінь Coolvent» вже зібрався йти на полювання. І ось, наважився залізти в шкарпетках DexShell у душову кабіну, відкрив режим «турбо» холодної води та тест дав старт.

Процедура тривала хвилини 3-4, але при цьому явно залишалася чітка невпевненість у справжності і непроникності тестованого зразка. Отже, вимкнувши воду і зачекавши хвилинку, бо верхній шар набрав стільки вологи, що навіть стали важкими. Повинна відзначити вода стікала досить швидко і практично рівним струменем.

І ось настала контрольна мить….знімаємо шкарпетки і афігуємо, ноги-то – сухі!!


Наступного дня, я як і збирався, вирушив на полювання. Підготувався капітально, навіть не забув прихопити із собою Coolvent. Ну що ж, я як уже повністю довіряв своїй покупці, крокував бездоріжжям, з високо піднятою головою, ловлячи дивовижні погляди друзів.

Через час ми опинилися біля невеликого розливу. Коли придивилися, побачили там бекаса, що сидить, і в результаті, вирішили до нього максимально наблизитися.

Птах сидів без руху – видобуток очевидно був нашим, як і повні чоботи води, коли ми акуратно кралися до мети. Не зважаючи на це, ми пішли далі, зливали чоботи ми 4 рази)

Через годину, складалося враження, що всередині чоботи були повністю сухі, т.к. в ноги не відчувають вологості, ніби вони мають свій терморежим.

У результаті, після приїзду додому, ноги були сухі, хоча весь час ми провели в найекстремальніших умовах. Був дуже здивований такий позитивний результат, т.к. на 100% сам не вірив, коли купував. Та й з'явилося почуття гордості, коли рекомендую шкарпетки своїм друзям.»

Написати коментар
9 коментарі
Андрей
Андрейfenix.ua5 січня 2017 14:01
Для охоты, рыбалки и туризма-незаменимая вещь!
Dexshell.com.ua
Dexshell.com.uafenix.ua24 січня 2017 17:15
Да, блин, когда ты на природе (охота-рыбалка) можно не увидеть и вступить в лужу ну или, банально, просто пройтись по росе. Ходить летом с мокрыми ногами еще ладно, но в холодное время года это недопустимо да и просто не приятно.
Dexshell.com.ua
Dexshell.com.uafenix.ua1 лютого 2017 16:50
Видел у знакомого туриста такие и заинтересовался. Спросил-что и зачем. Теперь у меня уже 2 пары зимних носков и планирую прикупить еще перчатки.
Dexshell.com.ua
Dexshell.com.uafenix.ua6 лютого 2017 12:15
Уже много видел тестов. Все они подтверждают-продукция действительно достойная!
Dexshell.com.ua
Dexshell.com.uafenix.ua13 вересня 2017 11:03
Уже сезон отходил в этих носках. Все написанное в статье правда!
Dexshell.com.ua
Dexshell.com.uafenix.ua19 вересня 2017 12:51
Являюсь счастливым обладателем этих носков. Также испытывал их на промокание и тест они прошли. Сейчас заказал еще пару перчаток.
Dexshell.com.ua
Dexshell.com.uafenix.ua11 жовтня 2017 12:22
Непредставляю себе ни охоту, ни рыбалку без водонепроницаемых носков.
Dexshell.com.ua
Dexshell.com.uafenix.ua12 жовтня 2017 14:55
Уже давно использую непромокаемую одежду для охоты. Декшел выгодно отличается ценой и качеством.
Dexshell.com.ua
Dexshell.com.uafenix.ua15 жовтня 2017 15:48
Добрый день! Спасибо Всем, кто прокомментировал данную статью! Рады что наши товары помогают Вам получить больше удовольствия от активного отдыха!