UA | RU
Контактна інформація
Київ

Шкарпетки Dexshell для активних видів спорту: відгук підкорювача Евересту та рекордсмена з льодолазіння Валентина Сипавіна

Незважаючи на те, що запатентовані технології пошиття водонепроникного одягу бренду Dexshell - давно перевірений факт, деякі все ще сумніваються, чи варто купувати рукавички або непромокальні шкарпетки Dexshell або краще заощадити і придбати звичайну бавовняну одяг. Звичайно, якщо ви плануєте короткочасну прогулянку на кілька кілометрів, то можна обійтися простими речами. Однак під час риболовлі, полювання або занять спортом мембранні шкарпетки Dexshell — це не побажання, а необхідність. Це підтверджує Валентин Сипавін - відомий український альпініст і рекордсмен з льодолазіння.

В одному зі своїх останніх сходжень спортсмен використовував водонепроникні шкарпетки Dexshell Ultra Thin Socks, і його вибір був невипадковим. Ті, хто захоплюється трекінгом або любить кататися на лижах, знають, що через кілька годин активних фізичних навантажень черевики починають промокати, а ноги — потіти і пріти. І якщо з першою проблемою може допомогти впоратися спеціалізоване взуття, то другу під силу вирішити тільки спеціальним шкарпеткам, як Ультратонкий екіпаж Dexshell.

Водонепроницаемые носки DexShell Ultra Thin Socks Водонепроницаемые носки DexShell Ultra Thin Crew

Чому потрібно купити шкарпетки Dexshell для активного відпочинку

У чому секрет технології Dexshell? Все просто. Шкарпетки Dexshell виробляються з тришарового матеріалу, де кожен шар виконує свою функцію:

  • внутрішній шар відводить піт з шкіри, запобігає розмноженню шкідливих бактерій і, як наслідок, поява неприємного запаху;
  • середній шар являє собою мембранну тканину Porelle, яка вбирає в себе піт з першого шару і відштовхує вологу ззовні;
  • зовнішній шар відповідає за зносостійкість виробу.

З цієї причини помилково припускати, що водонепроникні шкарпетки можна замінити прогумованої взуттям: звичайно, вона буде перешкоджати попаданню води всередину, але не врятує ноги від намокання внаслідок рясного потовиділення. Як результат: мокрі і замерзлі ноги, мозолі і зіпсований відпочинок.

За визнанням самого Валентина Сипавіна, особлива технологія Dexshell забезпечила йому комфорт протягом усього сходження на найвищу вершину Мексики — діючий вулкан Орісаба. За цей час ноги спортсмена жодного разу не промокли і залишалися сухими протягом дня, завдяки потовідвідному властивості нижнього шару. При цьому мембранні шкарпетки Dexshell не накопичували вологу на поверхні зовнішнього шару, за рахунок чого взуття залишалася сухою зсередини, а температура ніг — комфортною.

Нагадуємо, що в нашому інтернет-магазині можна купити непромокальні шкарпетки Dexshell для всієї родини, а також інший водонепроникний одяг для різних видів відпочинку і спорту. Пам'ятайте: чим активніше ваше проведення часу, тим вище необхідність наявності непромокаючої одягу, яка буде зберігати тіло сухим і забезпечувати комфортну температуру в будь-яких погодних умовах.

Валентин Сипавин на Эверест

Написати коментар