UA | RU
Контактна інформація
Київ

Відео-тест водонепроникних шкарпеток DexShell

Найцікавіший тест водонепроникних шкарпеток. Для тих, хто ще сумнівається пропускають носки DexShell воду чи ні! шкарпеток DexShell, яке спромоглося здивувати навіть експертів, ще раз підтверджуючи всі ті позитивні відгуки, якими з нами поділилися користувачі.

А ось і сам ролик:

Як можна побачити з тіста: шкарпетку вивернули на виворот і підставили під натиск води. Але водонепроникні шкарпетки навіть під великим тиском не пропускають воду у внутрішній шар шкарпетки, зберігаючи Ваші ноги сухими, тим самим позбавляючи Вас зайвих проблем, таких як застуда, ГРВІ та багато інших неприємностей. Цей тест ще раз підтверджує надійність і високотехнологічність цього чудового виробу. Навіть у найекстремальніших і безнадійних ситуаціях зі шкарпетками DexShell Ви зможете вийти «сухим із води». Весь асортимент водонепроникних шкарпеток представлений у нашому інтернет-магазині. У нас Ви можете купити водонепроникні шкарпетки як на прохолодну осінь, так і для екстремального полювання чи риболовлі у зимову пору року. Модельний ряд водонепроникних шкарпеток DexShell може задовольнити потреби навіть найвибагливішого мисливця, рибалки, туриста, та й будь-якої людини, адже для того, щоб промочити ноги не обов'язково їхати кудись на природу їх з легкістю можна промочити в місті!

Написати коментар
6 коментарі
Андрей
Андрейfenix.ua5 січня 2017 17:29
Главным преимуществом этой продукции считаю меньшую вероятность заболеть.
Dexshell.com.ua
Dexshell.com.uafenix.ua27 січня 2017 11:51
Продукция серьезно облегчает мне тренировки. Это было настоящее открытие для меня! Спасибо за быструю доставку!
Dexshell.com.ua
Dexshell.com.uafenix.ua2 лютого 2017 13:45
Купил себе на осень пару. Спасибо менеджерам за помощь в подборе размера
Dexshell.com.ua
Dexshell.com.uafenix.ua6 лютого 2017 16:37
Действительно полезная продукция
Dexshell.com.ua
Dexshell.com.uafenix.ua15 вересня 2017 15:22
Тоже купил пару. Испробую на рыбалке
Dexshell.com.ua
Dexshell.com.uafenix.ua25 вересня 2017 12:50
Здравствуйте, Степан. В качестве можете не сомневаться! Носки очень универсальны и сможете их использовать не только на рыбалке, но и в повседневной жизни!