UA | RU
Контактна інформація
Київ

Водонепроникні шкарпетки DexShell для дітей

Моя шестирічна дитина дасть фору будь-якому "енейджайзеру" - неймовірна непосида. Не встигаємо ми вийти на вулицю, як він знаходить калюжу і одразу в неї стрибає! Це, мабуть, місія така – намочити ноги та підхопити застуду першою. Які б чоботи ми не купили - він умудряється набрати в них воду!


Місяць тому, нарікаючи на мого мокроногого шибеника подрузі, у якого теж є в сім'ї таке диво, почула у відповідь:

"Краща боротьба зі спокусою - піддатися йому. Перестань забороняти. Це ж таке щастя для дітей - вивчати світ, у тому числі за допомогою калюж. Просто купи йому непромокаючі шкарпетки і забудь про проблему назавжди. Нехай хлюпається скільки заманеться. Я давно так зробила."

Поняття "непромокаючі шкарпетки" ввело мене в ступор. Я скептично поставилася до теми. Але коли наступного дня у нас піднялася температура і з'явилися всі ознаки застуди на обличчя – рішуче полізла в гугл шукати вирішення проблеми мокрих ніг.

Сухість та комфорт за доступною ціною

Звернула увагу на непромокаючі шкарпетки для дітей від DexShell, до складу яких входять натуральні складові. Особливість бренду – у використанні тканини із спеціального тришарового композиту:

  1. Зовнішній захисний – міцний та зносостійкий;
  2. Середня вологостійка – непромокальна, але дихаюча мембрана Porelle;
  3. Внутрішній – найкомфортніший, тепліший і приємніший тілу.

Мій вибір припав на яскраву модель Waterproof Children Socks.

Всередині чорно-жовтогарячих шкарпеток – натуральна віскоза (70%) з додаванням нейлону (30%). Нейлон підвищує еластичність та зносостійкість виробу, а віскозне волокно (Bamboo Rayan) – екологічне, має антибактеріальні якості, ефективно відводить вологу та не вбирає запахи. На дотик приємніше бавовни. Я переконалася у цьому, коли моє замовлення приїхало. Дитині сподобалися шкарпетки, особливо те, що мама перестала постійно лаяти за калюжі.

Ми вже більше місяця гуляємо до DexShell Waterproof. Незважаючи на гуляння під дощами, хлюпання в калюжах, а зараз ще й сніг додався – ноги у малюка залишаються сухими. Нещодавно я задумалася про те, щоб і чоловікові замовити на зиму щось подібне. Адже всі вихідні пропаде на риболовлях і полюваннях.


Не стала довго думати – обрала модель Trekking.

У їх складі: той же перевірений нами прошарок - дихаюча Porelle і ще більш затишна і тепла мириносова шерсть усередині з додаванням акрилу (38%) і нейлону (20%) для максимального комфорту. Заодно замовила синові непромокаючі рукавиці. > із тієї ж серії дитячого одягу DexShell.

Написати коментар