UA | RU
Контактна інформація
Київ

Водонепроникні шкарпетки Dexshell Mudder – надійний захист від негоди під час активного відпочинку

Під час занять спортом в демісезон прості бавовняні або синтетичні шкарпетки швидко приходять в непридатність і не забезпечують необхідного комфорту і захисту при низьких температурах. У такій ситуації не обійтися без одягу, яка розроблена спеціально для спортсменів з урахуванням всіх особливостей тренувань на свіжому повітрі. Зокрема водонепроникні шкарпетки Грязеуловитель Dexshell - це незамінний аксесуар для тих, хто не мислить свого життя без спорту навіть в примхливу весняну і осінню погоду.

Водонепроницаемые носки Dexshell

Відмінні риси моделі Dexshell Mudder

Як і більшість інших моделей спеціалізованих аксесуарів для активного відпочинку від Dexshell, шкарпетки Dexshell Mudder виготовлені з багатошарової тканини, виробленої за запатентованою технологією. У ній з'єднані три шари, кожен з яких має свій склад і відповідає за різні функції:

  • внутрішній шар: 59% поліестер, 29% поліамід, 12% ліоцелл, 3% еластан-шар, який швидко вбирає вологу з шкіри, володіє хорошими антибактеріальними властивостями, перешкоджає появі неприємних запахів, відмінно тримає свою форму навіть після тривалого носіння і багаторазового прання;
  • середній шар: мембрана Porelle-матеріал англійського виробництва, який відповідає за виведення вологи з внутрішнього шару назовні і циркуляцію повітря, а також відштовхує вологу, що потрапляє на виріб ззовні, залишаючись сухим протягом усього дня;
  • зовнішній шар: 85% поліамід, 15% еластан — шар, що забезпечує виробу міцність і комфортну посадку на нозі.

Мембранні шкарпетки Dexshell Mudder створені за допомогою безшовної технології, яка виключає можливість натерти ногу під час активних тренувань. Їх висота до коліна вважається найбільш підходящою для бігунів і велосипедистів, які займаються спортом на свіжому повітрі в теплу і холодну пору року. Така довжина має ряд переваг:

  • захист м'язів від негативного впливу холодного вітру і низьких температур;
  • поліпшення кровотоку в ногах;
  • підтримка м'язів під час сильних фізичних навантажень, тим самим запобігаючи виникненню розтягувань і інших травм.

Водонепроницаемые носки Dexshell Mudder DS635GRY Водонепроницаемые носки Dexshell Mudder DS635HVY

Чому варто купити шкарпетки Dexshell Mudder?

Багато хто помилково припускають, що шкарпетки — це звичайна частина одягу, головне завдання якої захистити ноги від натирання взуттям під час руху. Однак цього недостатньо для занять спортом цілий рік, так як ноги схильні швидко потіти, а м'язи і суглоби — застудитися під час тренування в демісезон. Як результат-розтягування, ниючі суглоби і проблеми зі здоров'ям. Саме для того, щоб спорт приносив тільки користь і міцне здоров'я, були створені компресійні шкарпетки Dexshell Mudder.

Дана модель призначена, в першу чергу, для бігу по пересіченій місцевості. Вона забезпечує:

  • захист від холоду;
  • захист від укусу комах;
  • запобігання переохолодження і намокання ніг;
  • захист від розмноження патогенних мікроорганізмів на шкірі;
  • підтримку м'язів для уникнення розтягувань;
  • виняток ймовірності виникнення мозолів і натоптишів.

Для кращої підтримки м'язів в моделі передбачена ущільнювальна підкладка в районі стопи, яка додатково страхує сухожилля від мікротравм.

Рибалкам і мисливцям також варто звернути увагу на дану модель — шкарпетки Dexshell Mudder захищають ноги від вологи, гарантуючи їм сухість і комфорт протягом усього дня, що вкрай важливо при тривалому знаходженні на природі.

Написати коментар