UA | RU
Контактна інформація
Київ

Водонепроникні рукавички Dexshell StretchFit Gloves: проводимо зиму з комфортом

З настанням холодів рукавички стають такою ж необхідною річчю, як шапка. Причому найчастіше саме руки мерзнуть швидше і сильніше: спочатку відчувається легкий холод на шкірі, а через десять хвилин вже неможливо поворухнути пальцями. Щоб цього уникнути, варто купити рукавички Рукавички Dexshell StretchFit - новинку бренду, яка надійно захистить від низьких температур взимку і в демісезон.

Особливості рукавичок Dexshell StretchFit Gloves

Щоб зробити перебування на свіжому повітрі в холодну пору року комфортним, рукавички виконують ряд завдань:

  • захищають від холоду і дощу;
  • дають шкірі дихати;
  • щільно сидять на руці, запобігаючи випадкове зісковзування;
  • дозволяють користуватися сенсорним екраном завдяки спеціальним накладкам на пальцях з поліестеру;
  • мають високу зносостійкість.

Перерахованими властивостями модель наділяє її унікальний склад: тришарова тканина і ряд накладок з різних матеріалів:

  • Верхній шар тильного боку долоні: 98% поліамід і 2% еластан. Поліамід-це тонкий і одночасно міцний матеріал, який здатний зберігати свою форму при розтягуванні і впливі вологи. Він практично не намокає і швидко сохне на повітрі, а його еластичність забезпечує щільне прилягання рукавичок до руки. Додаткової м'якості матеріалу надає еластан, який відштовхує від поверхні виробу бруд і запобігає появі катишків на тканині.
  • Верхній шар внутрішньої сторони долоні: 64% віскоза, 32% поліамід і 4% еластан. Головна перевага віскози - її м'якість, яка гарантує шкірі комфорт і зручність. Крім того віскоза добре відводить піт від шкіри, зберігаючи руки сухими протягом усього дня. Однак даний матеріал не відрізняється високою зносостійкістю-для цього він укріплений волокнами поліаміду і еластану, які надають тканини міцність.
  • Підкладка: мембрана Porelle. Пориста мембрана Porelle зустрічається у всіх виробах бренду Dexshell, оскільки саме вона наділяє одяг її головною властивістю відштовхувати вологу. Матеріал являє собою легку і абсолютно безшумну плівку, яка забезпечує рукам сухість і тепло навіть при безпосередньому контакті з водою і снігом.
  • Внутрішня Рукавичка: 40% шерсть мериноса, 40% акрил, 18% поліамід і 2% еластан. Це ключова складова рукавичок Dexshell Gloves StretchFit, завдяки якому руки не мерзнуть навіть при сильних морозах. Шерсть мериноса-найм'якший з усіх існуючих вид вовни, який має безліч корисних властивостей. Вона не тільки здатна зберігати тепло, але також відмінно відводить вологу з шкіри і вбиває шкідливі бактерії. Акрил можна вважати повною протилежністю мериносової вовни, і він вигідно доповнює її ключові властивості, роблячи матеріал стійким до розтягування при багаторазових праннях.

Для кого призначені рукавички Dexshell StretchFit Gloves?

Модель є універсальним виробом для повсякденного носіння і випускається в чотирьох розмірах під різний обхват руки. Вона особливо сподобається туристам, оскільки водовідштовхувальні і теплозберігаючі властивості виступають гарантом того, що руки не замерзнуть при тривалому перебуванні на свіжому повітрі.

Купити рукавички Dexshell Gloves StretchFit також буде не зайвим для зимових прогулянок по місту: виріб надійно захищає суглоби від переохолодження і дозволяє без проблем використовувати смартфон, не знімаючи рукавичок.

Спортсмени оцінять не тільки теплоту, але і протиковзку поверхню рукавичок, так як вона допомагає надійно утримувати спортивний інвентар в руках і гарантує безпеку.

Товари новини

Написати коментар