UA | RU
Контактна інформація
Київ

Де придбати одяг Dexshell: адреси наших партнерів

Одяг Dexshell представлений безліччю дрібних аксесуарів, у пошитті яких використовується спеціальна технологія із включенням мембрани британської компанії Porelle. Назва бренду походить від слів «Dexterous» та «Shell», що в перекладі з англійскої означає «спритний» та «оболонка». Це повною мірою відображає специфіку продукції компанії, яка сконцентрована на виробництві аксесуарів, здатних забезпечити максимальний захист користувача від негоди без шкоди для еластичності та зручності матеріалів.

Водонепроникні шкарпетки Dexshell, рукавички та шапки – це оптимальний вибір для спортсменів та любителів активного відпочинку, які не звикли сидіти на місці незалежно від погоди за вікном. Компанія випускає безліч лінійок одягу під конкретний вид дозвілля:

  • Dexshell рукавички для велосипедистів та лижників із протиковзкими вставками для кращого утримання велосипедного керма, лижних палиць та інших аксесуарів;
  • Dexshell шкарпетки різної висоти: вироби короткої та середньої довжини для бігунів, які потребують додаткової підтримки м'язів та зв'язок ніг під час тренувань, а також довгі гетри, що дозволяють рибалкам вільно контактувати з водою та пересуватися по забродах без побоювання, що волога потрапить усередину одягу та намочить ноги;
  • Dexshell шапка виступає непереборною перешкодою для води, захищаючи голову користувача від промокання та застуд під час активного відпочинку в демісезон та снігову зиму.

Продукція компанії доступна для придбання в 23 країнах світу, і бренд продовжує розширюватися завдяки позитивним відгукам покупців, що відзначають різні функції товарів Dexshell, які не мають аксесуари інших виробників:

  • цікавий склад шарів, що поєднує безліч натуральних та синтетичних волокон із різними здібностями;
  • еластичність матеріалу, що забезпечує зручну посадку;
  • 100% водонепроникність завдяки тонкій мембрані Porelle;
  • доступна ціна.

Щоб придбати оригінальний товар Dexshell, офіційний сайт представника бренду на території України Dexshell.com.ua пропонує просту навігацію по асортименту компанії та можливість покупки у декілька кліків.

Також актуальні моделі аксесуарів виробника представлені в ряді магазинів наших партнерів, де кожен відвідувач може побачити товар наживо та особисто переконатися у його якості перед покупкою в роздріб чи оптом.

Де купити шкарпетки Dexshell та інший одяг бренду?

1. Alpsport

Команда ентузіастів та любителів подорожувати колись загорілася бажанням створити свій магазин, де гості мали б можливість придбати повне екіпірування на одній касі. В результаті на світ з'явився проект із душею, де можна не тільки купити потрібний одяг та туристичні аксесуари, а й знайти однодумців.

В асортименті магазину є всі необхідні предмети як для пікніка, так і для тривалої подорожі, в якій не обійтися без спеціалізованих аксесуарів, щоб приготувати обід на природі та сховатись від негоди. Вироби більше 100 брендів, а також багатий досвід менеджерів, які закохані в подорожі, допоможуть зробити ваш наступний відпочинок на природі яскравішим та комфортнішим завдяки грамотно підібраному спорядженню.

Адреса

м. Київ, вул. Дегтярівська, 11

Час роботи

Пн-Пт: 10: 00-20: 00

Сб: 11: 00-18: 00

Офіційний сайт

alpsport.ua

Контактний телефон

(063) 771-04-61

2. Terra Incognita

З 2014 року колектив Terra Incognita займається продажем екіпіровки для альпіністів, лижників та звичайних туристів, які знають ціну якості та надійності спорядження. У 2015 році свої двері відкрив перший офлайн-магазин компанії, а сьогодні це ціла мережа, в якій представлено продукцію брендів, які здобули високу репутацію виробництвом функціональної продукції для активного відпочинку.

Адреса

м. Київ, бул. Дружби Народів, 8

Час роботи

Пн-Пт: 10: 00-20: 00

Сб-Нд:10: 00-18: 00

Офіційний сайт

terraincognita.com.ua

Контактний телефон

(096) 221-90-40

(073) 221-90-41

3. Eddie Store

Це не просто магазин, а просочене наскрізь духом подорожей місце, де відвідувач може не тільки поповнити своє спорядження новими аксесуарами, але й почерпнути для себе щось нове. Основу магазину складає продукція всесвітньо відомого американського бренду Eddie Bauer, створеного ще в першій половині XX століття. Проте в асортименті можна знайти продукцію й інших брендів, які здатні підняти комфорт під час активного відпочинку на зовсім інший рівень.

Крім товарів на продаж магазин пропонує ознайомитися з цікавою колекцією вінтажних речей від Eddie Bauer, які були зібрані у мініатюрний музей, а також прочитати книги про гори у власній бібліотеці.

Адреса

м. Вишневе, вул. Святошинська, 27Д

Час роботи

Пн-Нд: 11: 00-20: 00

Офіційний сайт

eddiestore.com.ua

Контактний телефон

(093) 125-33-99

(063) 711-75-32

4. Бізон

Одяг для немислячих без подорожей дорослих та маленьких користувачів, які йдуть по п'ятах своїх батьків та освоюють основи велосипедного чи гірськолижного спорту, можна купити в магазині Бізон. Тут є спорядження будь-якого розміру і для різноманітних видів відпочинку, де від міцності виробів залежить не тільки комфорт, а й безпека людини.

Адреса

  1. Проспект Перемоги, 18
  2. вул. Анни Ахматової, 46а

Час роботи

Пн-Нд:10: 00-18: 00

Офіційний сайт

bigbizon.ua

Контактний телефон

(050) 327-13-48

(050) 410-63-02

5. Сапсан

Продукція більше 300 брендів чекає відвідувачів магазинів Сапсан, які захоплюються туризмом, полюванням, риболовлею або просто хочуть отримувати максимум задоволення від відпочинку на природі. Крім екіпіровки для людей в асортименті продавця є аксесуари для собак, щоб господар міг оточити тварину комфортом вдома, на прогулянці або під час спільної подорожі дикими ландшафтами.

Адреса

  1. м. Луцьк, вул. Київський майдан, 5
  2. м. Рівне, вул. Гагаріна, 39

Час роботи

Пн-Пт: 09: 00-19: 00

Сб: 09: 00-17: 00

Офіційний сайт

sapsan.net.ua

Контактний телефон

(033) 272-92-00

(097) 137-59-97

6. Резервіст

У магазині Резервіст для покупки доступні товари, що призначені для туризму, полювання, а також військових цілей. Одяг, взуття, ремінно-плечова система, головні убори, нашивки, дрібні аксесуари і навіть книги, присвячені військовій тематиці, – все це можна знайти на полицях магазину, який завоював позитивну репутацію за довгий час своєї роботи.

Крім того, команда Резервіста – це не просто колектив, який об'єднаний спільними інтересами, а справжні патріоти. Тому в цей непростий час, який переживає Україна, співробітники займаються волонтерством та допомагають нашій армії наблизити довгоочікувану перемогу.

Адреса

м. Львів, вул. Стрийська, 106

Час роботи

Пн-Нд:10: 00-19: 00

Офіційний сайт

facebook.com/dopfrontu

Контактний телефон

(067) 505-24-21

7. Полігон

Заснований у 2005 році магазин спеціалізується на продажу військово-тактичного спорядження, яке допомагає служителям закону та працівникам силових структур України успішно справлятися зі своїми завданнями. Полігон співпрацює з низкою українських брендів, а також продає товари відомих іноземних виробників, які шиють спеціалізований одяг, сумки та створюють інші аксесуари, актуальні не лише для військових, а й рибалок, мисливців та любителів тривалих походів.

Адреса

м. Тернопіль, вул. Манюшка, 7

Офіційний сайт

poligon.te.ua

Контактний телефон

(050) 437-45-62

Товари новини

Написати коментар