UA | RU
Контактна інформація
Київ

Правила вибору водонепроникних шкарпеток

Водонепроникні шкарпетки DexShell сьогодні увійшли до гардеробу найрізноманітніших користувачів. У цих шкарпеток унікальна здатність захищати ноги від намокання та холоду, при цьому вони не перегрівають, і людина не потіє. Вироби дарують приголомшливий рівень комфорту, захисту, гігієни, навіть коли йдеться про найскладніші умови. Наприклад, у випадках туристичних походів, експедицій, зимової риболовлі, полювання. Водонепроникні шкарпетки завоювали справжнє кохання споживачів. Вони використовуються не тільки в активному відпочинку, а й у повсякденному житті.


Шкарпетки мають тришарову структуру. Середній шар – функціональна мембрана Porelle, вона таки сприяє дієвому захисту від намокання. Мембрана працює так, що волога не проникає всередину, при цьому забезпечує нормальну циркуляцію повітря. Мембрана функціонує за рахунок різниці температур усередині та зовні виробу. Мембранні водонепроникні шкарпетки гарантують відмінну сухість ніг, навіть якщо у взуття повністю набралася вода. У складі шкарпеток застосовуються виключно якісні матеріали, виготовлені за сучасними технологіями. Шкарпетки DexShell це поєднання стильності, високої корисності та доступності.

Відгуки на водонепроникні шкарпетки DexShell говорять про те, що це дійсно практичні та надійні речі. Вони не підведуть. Але для того, щоб модель служила ідеально, треба спочатку зробити правильний вибір. А це питання треба вирішувати наперед. Щоб знати, які водонепроникні шкарпетки підійдуть краще, відштовхуйтесь від конкретної ситуації. Визначтеся – де використовуватиметься модель? Для якої мети? Є багато спеціалізованих варіантів, наприклад для того ж велоспорту. При цьому, якщо ви обмежуєтеся міськими прогулянками, достатньо взяти шкарпетки на кожен день. У зимовий похід знадобляться добре утеплені вироби з великою довжиною, які забезпечать комфорт навіть у сильний мороз.

Щоб було легше орієнтуватися, у статті ми зібрали приклади моделей для різних завдань та ситуацій. Серед них представлені шкарпетки, які вже завоювали популярність у покупців, також є й порівняно нові варіанти.

Шкарпетки DexShell

1. Водонепроникні шкарпетки DexShell Ultra Thin Crew L (43-46), бордовий/чорний

Практична модель. Досить тонкі шкарпетки, при цьому легкі, приємні до тіла. Чудово протистоять зносу та різним деформаціям. Беріть ці шкарпетки, якщо вам потрібна якісна річ для прогулянок у межах міста. Просте та лаконічне дизайнерське оформлення. Шкарпетки мають середню довжину, що добре і для пікніків, вилазок на природу, а також для повсякденного застосування. Зазначимо, що шкарпетки DexShell Ultra Thin Crew можна носити навесні, восени та влітку. Вони розцінюються як універсальні - крім щоденного застосування згодяться також для випадків риболовлі, полювання, бігу. Для спелеології. Тим не менш, рекомендуємо модель, насамперед, як міський варіант.

Є різні розміри S, M, L, XL. Зовнішній шар представлений 37% поліаміду, 32% модалу, 28% котону та 3% еластану. Посередині знаходиться функціональна мембрана Porelle (100% поліуретану). Внутрішній шар складається з 60% віскози та 40% поліаміду.

2. Водонепроникні шкарпетки DexShell Coolvent Aqua Blue L (43-46)

Дуже теплі шкарпетки з висотою до середини гомілки. Стануть в нагоді восени, навесні. Ця модель підходить для застосування під час занять риболовлею, яхтингом, мотоспортом, бігом. Шкарпетки досить високі, добре захищають ноги від намокання при інтенсивному контакті з водою, також ефективно зберігають тепло. Вам не потрібно ні про що переживати, достатньо зосередитись на улюбленому хобі. Ні холод, ні волога не становлять проблеми зі шкарпетками DexShell. Існують розміри S, M, L, XL. Гармонія кольорів – бірюзового та чорного, шкарпетки не тільки надійні, вони ще й красиві та зручні.

Зовнішній шар DexShell Coolvent Aqua Blue представлений 96% зносостійкого нейлону, 4% еластану. Середній шар, як завжди, утворений функціональною мембраною. Внутрішній шар складається з 80% пряжі, виготовленої за технологією CoolMax Fresh FX, 20% нейлону. Еластична, зносостійка модель.

3. Водонепроникні шкарпетки DexShell Trekking Green L (43-46)

Для дозвілля та спорту взимку потрібно підбирати модель, яка найефективніше збереже тепло та подарує почуття затишку. Надзвичайно тепла модель – DexShell Trekking Green, шкарпетки захистять свого власника від вологи, морозу, вітру. Довжина – до середини гомілки. Саме довгі шкарпетки із високим рівнем теплоізоляції радимо купувати для холодних сезонів. До них відносяться: зима, переважно, холодна весна чи осінь.

Тут також можна вибирати із розмірів S, M, L, XL. Приємні для очей оливкові відтінки у дизайні моделі. Кому підійдуть? Альпіністам, лижникам, спелеологам, сноубордистам, любителям зимового полювання та риболовлі.

Зовнішній шар представлений 96% зносостійкого нейлону, 4% еластану. Середній шар – мембрана. Внутрішній шар представлений 38% мериносової вовни, 38% акрилу, 24% нейлону.

Мериносова шерсть у структурі забезпечує речам справді унікальні властивості. Вони стають дуже теплими, дуже гігієнічними, екологічними, приємними до тіла. Ось чому так важливо для зимового активного відпочинку вибирати модель із подібним компонентом у складі. Ноги не перегріваються, шкіра дихає, а користувач не страждає від будь-якого дискомфорту.

4. Водонепроникні шкарпетки DexShell Pro visibility Cycling L (43-46) Сіра смужка

Насамперед шкарпетки підійдуть велосипедистам. Тут не потрібна особливо велика довжина та й висока теплоізоляція не є головним фактором. Втім, для сирої літньої погоди модель буде дуже доречною. Легкі, еластичні шкарпетки, з плоскими швами, добре сідають по нозі, дають відмінний захист від вологи та почуття зручності у будь-якій ситуації.

Модель DexShell Pro visibility Cycling також згодиться для прогулянок у місті, для бігу в дощову пору, сподобається спелеологам. Представлено у чотирьох розмірах: S, M, L, XL. Зовнішній шар шкарпеток представлений 97% нейлону, 2% еластану, 1% поліестеру. Середній шар – функціональна мембрана Porelle. Внутрішній шар складається з 80% бавовни, 20% еластану.

Ці шкарпетки без проблем пропускають повітря, шкіра дихає, ноги залишаються сухими. Високий рівень комфорту та надійності. Шкарпетки розраховані на тривалий термін носіння, вони дуже міцні та якісні.

Вся серія DexShell чудово захищає від намокання. Навіть якщо бродити болотом, глибокими калюжами, або заради експерименту наповнити ванну, і встати в неї в шкарпетках. Ноги залишаються зовсім сухими та теплими. Тому, де б ви не були - шкарпетки DexShell всюди працюють абсолютно ефективно. Головне – вміти правильно вибрати собі шкарпетки.

5. Водонепроникні шкарпетки DexShell Running Socks L (DS645BORL)

Невеликий по довжині виріб. Легкі шкарпетки, тому оптимально застосовувати для пробіжок, занять спортом. Також DexShell Running Socks підходить як варіант для щоденного використання в міському середовищі. Доступні всі розміри S, M, L, XL. Це також еластичні шкарпетки, вони не вбирають запахів, а завдяки тому, що у них яскрава забарвлення, їх можна швидко знайти серед іншої серії та спорядження.

Головне призначення - біг, трекінг. Для весни, осені та літа. Зовнішній шар представлений 80% нейлону, 11% поліестеру, 6% котону, 3% еластану. Середній шар – мембрана Porelle. Внутрішній шар представлений 76% вовняної пряжі drirelease, 24% нейлону.

6. Водонепроникні шкарпетки DexShell StormBLOK L (43-46), камуфляж

Підійдуть для полювання та риболовлі, сезони – весна, осінь. Красиві забарвлення камуфляжу. На вибір розміри S, M, L, XL. Спеціалізована модель також знадобиться туристам, спелеологам, любителям прогулянок у міському середовищі. Шкарпетки DexShell StormBLOK досить високі і теплі, тому, в них навіть якщо й опинишся глибоко у воді, ніякого намокання не загрожує.

Приємна до тіла, гігієнічна, комфортна модель. Відмінно зігріває, але не викликає пітливості ніг. Зовні шкарпетки складаються з 51% поліестеру, 43% поліаміду, 6% еластану. Середній шар – мембрана Porelle. Всередині складаються з 75% поліестеру, 22% поліаміду, 3% еластану.

7. Водонепроникні шкарпетки DexShell Mudder L (43-46), Чорні із сірими смужками

Модель серед новинок, висока, до колін. Шкарпетки DexShell Mudder оберігають від промокання під час активного відпочинку в оточенні природи. Розраховані на весну та осінь. Короткий простий дизайн, зручні, еластичні, ефективні. В наявності вибір розміри S, M, L, XL.

Універсальна модель. Стане в нагоді лижникам, сноубордистам, спелеологам, мисливцям, рибалкам та іншим категоріям користувачів. Тому, якщо вам потрібний найдієвіший захист від намокання ніг, а з водою доведеться стикатися, і дуже інтенсивно, беріть ці шкарпетки. У них, як і в різних інших моделях торгової марки, лише найкращі матеріали із тривалим терміном носіння.

Зовнішній шар представлений 85% поліаміду, 15% еластану. Усередині знаходиться зазвичай функціональна мембрана. Внутрішній шар складається з 59% поліестеру, 29% поліаміду, 12% ліоцелу, 3% еластану.

Як прати водонепроникні шкарпетки?

Шкарпетки DexShell мають тришарову структуру з мембраною посередині, тому під час прання виробів важливо уберегти їх від пошкоджень. Якщо прати шкарпетки неправильно, це призведе до порушення мембрани і річ втратить свою функціональність. Також потрібно дотримуватися правил догляду під час просушування моделей.

Прання має відбуватися вручну у воді помірної температури, не гарячої, не вище 40 градусів Цельсія. Забороняється використовувати агресивні порошки, засоби для чищення. Сушити шкарпетки необхідно у підвішеному вигляді.

Сушити шкарпетки рекомендується спочатку з вивороту, потім – з лицьового боку. Не можна сушити моделі біля багаття, на батареї, прасувати. Обов'язково беріть до уваги рекомендації щодо догляду за носками.

Висновки

Питання про те, як вибрати водонепроникні шкарпетки, здається не дуже простим, але за належних знань і розуміння специфіки виробів ви запросто знайдете бажану модель. Шкарпетки бувають різні за довжиною та своїм призначенням, тому потрібно для кожного конкретного заняття брати певний варіант. Є спеціалізовані шкарпетки саме для бігу або велоспорту, а є й такі, які можна застосовувати у різних випадках. Тому що ці шкарпетки досить універсальні. Також має значення сезон року, в якому буде використано модель. Все без винятку шкарпетки DexShell чудово оберігають від впливу вологи, тому їх активно носять під час відпочинку і не тільки.

Написати коментар