UA | RU
Контактна інформація
Київ

Відгук нашого покупця на водонепроникні шкарпетки Dexshell

Більше 10 років наша компанія працює над підвищенням комфорту наших покупців до нового рівня, продаючи рукавички, дихаючі непромокаючі шкарпетки Dexshell та інші виготовлені за інноваційними технологіями аксесуари для занять спортом та активного відпочинку. І нам особливо приємно отримувати зворотний зв'язок від наших клієнтів, який допомагає нашому колективу не зупинятися на досягнутому та постійно вдосконалюватися. Це особливо важливо для нас у нових сьогоднішніх реаліях, коли на нашу землю прийшла війна, що перевернула звичний спосіб життя з ніг на голову.

Наша команда Dexshell Україна робить усе можливе для наближення нашої перемоги та продовжує активно працювати задля підтримання української економіки. І ми раді, що наша праця не залишається непоміченою та реально допомагає у непростих військових умовах.

Ми отримуємо безліч позитивних відгуків від наших клієнтів останніми місяцями (і ми щиро дякуємо вам за це!), але деякі з них особливо гріють серце і дають зрозуміти, що ми прямуємо вірним шляхом і робимо добру справу. Хочемо поділитися з вами одним із таких теплих відгуків.

«Хочу подякувати вашому магазину за якісний товар. Спочатку я купував чоловічі шкарпетки Dexshell для риболовлі, вибирав на основі відгуків в інтернеті та сподівався протестувати придбання на початку весни. Але вийшло так, що тестувати довелося за зовсім інших умов.

З березня я займаюсь волонтерством. Розводжу одяг і продукти харчування нужденним, часто їжджу в гарячі точки аби доставити нашим солдатам різноманітне спорядження. Практично весь день я перебуваю за кермом, іноді доводиться разом із товарищем долати частину шляху пішки, якщо немає можливості проїхати автомобілем по перетятій місцевості. Напевно, це було занадто екстремальне випробування для моїх шкарпеток, але я здивований, що вони його витримали.

На початку весни потрібно було їздити містом у сніг, а потім – у дощ. Я звик носити звичайні кросівки і готувався до того, що наприкінці дня доведеться довго відігріватися вдома після холоду. Але за цей час мої ноги не промокли жодного разу. Вода та бруд постійно потрапляють на шкарпетки, і я помічаю, що наприкінці дня верхній шар стає вологим. Але внутрішня частина шкарпеток залишається сухою, і мої ноги не відчувають сирості протягом усього дня. Я читав про цю властивість, яку мають непромокаючі шкарпетки Dexshell, але до останнього не вірив, що мембрана є дійсно водонепроникною.

Висловлюю подяку вашому магазину за високу якість продукції! Ще тестуватиму шкарпетки Dexshell в теплу погоду, щоб зрозуміти, як почуватиметься цупкий матеріал на нозі в умовах високої температури, але вже можу точно сказати, що я повністю задоволений своєю покупкою.

Успіхів вам у вашій роботі!

Слава Україні!»

Написати коментар