UA | RU
Контактна інформація
Київ

Весна 2024 — старт сезону риболовлі! Обираємо найкращі шкарпетки DexShell для рибалок

Світловий день починає поступово збільшуватися, а весняні промені сонця потроху прогрівати воду у водоймах — це вірні ознаки того, що настав час діставати рибальську вудку та вирушати на природу!

Перевірити снасті, підготувати наживки та підгодовування — все це викликає приплив адреналіну та приємне передчуття вдалого улову. Однак у метушні важливо не забути подбати про іншу частину рибальського спорядження — про спеціальний одяг, а саме про водонепроникні шкарпетки DexShell.

Ви бажаєте дізнатися, які водонепроникні шкарпетки DexShell вибрати, щоб ноги залишалися сухими під час риболовлі? Тоді почнемо!

Мембранні шкарпетки DexShell: чому вони потрібні рибалці?

Не буває поганої погоди — є невідповідний одяг. Щоб примхи природи та непередбачувані обставини не затьмарювали враження про риболовлю, а в гіршому випадку — не впливали на ваше здоров'я, потрібно вибирати спеціалізований одяг для відпочинку на природі, який захищатиме тіло від намокання та переохолодження.

Одним із ключових елементів такого одягу є водонепроникні шкарпетки DexShell. Вони виготовляються з функціональних матеріалів, які виконують чотири функції:

  • 100% водонепроникність. Мембранний шар відштовхує воду протягом 8 годин прямого контакту з водою. Це означає, що можна впродовж дня вільно переміщатися вздовж берега, не боячись промочити ноги.
  • Захист від вітру та бруду. Тришаровий матеріал шкарпеток не дозволяє протягам та холодному вітру призвести до переохолодження ніг. Крім того, гладка поверхня зовнішнього шару ефективно відштовхує дрібні забруднення, що дозволяє знизити частоту прання виробів до мінімуму.
  • Відведення поту. Мікропори мембрани досить малі, щоб не пропускати воду ззовні, але мають достатній розмір для швидкого виведення поту назовні. Принцип роботи шкарпеток є дуже простим: внутрішній шар вбирає надлишки поту, який виводиться через мембрану в зовнішній шар, де волога швидко випаровується. Таким чином забезпечується ще одна корисна властивість: на сухій шкірі не виникає сприятливе середовище для розвитку шкідливих грибків та бактерій, тому нігті та епідерміс залишаються здоровими під час тривалого носіння шкарпеток.
  • Збереження природного тепла. Поєднання в матеріалах волокон різного типу дозволяє досягти оптимального балансу між повітропроникністю та теплозберігаючими властивостями. Природне тепло тіла утримується в прошарку між тілом і матеріалом шкарпеток, водночас шкіра все ще може дихати, що запобігає її випріванню.

Наскільки вираженим буде той чи інший ефект залежить від складу та щільності конкретної моделі шкарпеток, тому ретельно вивчайте опис виробів, щоб підібрати оптимальний варіант для ваших потреб.

Огляд найкращих шкарпеток DexShell для риболовлі

Про яку риболовлю може йти мова, якщо ноги промокли та змерзли? У таких випадках рибалці доводиться постійно відволікатися від поплавця та ходити вздовж берега, щоб розігріти кінцівки, а це впливає на успіх риболовлі.

Щоб позбутися дискомфорту та зберігати ноги сухими та теплими за будь-яких умов, ми рекомендуємо вам купити водонепроникні шкарпетки DexShell, а які саме залежить від температури повітря в сезон, коли планується риболовля.

Нижче ми зробили добірку мембранних шкарпеток бренду, які підійдуть для різних погодних умов.

DexShell Trekking

Це найщільніша модель у нашому списку. До складу внутрішнього шару входить натуральна вовна мериноса, тому шкарпетки можна носити і в міжсезоння, і в зимовий період. Довжина виробів досягає середини гомілки, тому в них можна пересуватися по мілководдю та не переживати, що вода заллється всередину через манжети.

Завдяки щільності матеріалів і якісній посадці шкарпетки також демонструють легкий компресійний ефект. Вони підтримують ключові м'язи у правильному положенні, знижуючи втому ніг наприкінці дня.

Склад
Верхній матеріал 96% нейлон, 4% еластан
Середній шар мембрана Porelle®
Внутрішній матеріал 38% вовна мериноса, 38% акрил, 24% нейлон

DexShell Mudder

Шкарпетки-гольфи висотою до колін часто надягаються під спеціальні рибальські чоботи (заброди), щоб забезпечити повний захист ніг від намокання навіть у разі подолання бурхливих струмків.

Модель розрахована на носіння в міжсезоння, коли температура повітря стабільно тримається вище 0°С, а виготовлення за безшовною технологією дозволяє забути про подразнення на шкірі при терті об жорсткі стінки спеціалізованого взуття.

Склад
Верхній матеріал 85% поліамід, 15% еластан
Середній шар мембрана Porelle®
Внутрішній матеріал 96% пряжа DriFil, 4% еластан

DexShell StormBLOK

Універсальний склад і щільна посадка — це ідеальна комбінація, яка робить шкарпетки комфортними в носінні. Їх можна сміливо надягати з настанням перших теплих днів, коли повітря прогрівається до плюсової температури, і насолоджуватися риболовлею, не переймаючись за здоров'я ніг.

Модель фіксується на середині гомілки за допомогою еластичних манжет, які не дають виробам сповзати по ногах під час руху. Також варто відзначити наявність вставок в області п'ят і пальців, які мінімізують ймовірність появи мозолів на чутливій шкірі.

Склад
Верхній матеріал 51% поліестер, 43% поліамід, 6% еластан
Середній шар мембрана Porelle®
Внутрішній матеріал 75% поліестер, 22% поліамід, 3% еластан

DexShell Ultra Thin Crew

Модель пошита із надтонких матеріалів, що запобігають надмірному потовиділенню стоп під час носіння шкарпеток у теплий сезон. Особливе місце у складі займає бамбукове волокно з бактерицидними властивостями, що не дає бактеріям та грибкам розмножуватися як у матеріалі, так і на шкірі.

Довжина виробів покриває щиколотки, перетворюючи шкарпетки на універсальний варіант не тільки для риболовлі, а й для повсякденного носіння, тому їх можна купити як основу для базового гардероба.

Склад
Верхній матеріал 37% поліамід, 32% модал, 28% бавовна, 3% еластан
Середній шар мембрана Porelle®
Внутрішній матеріал 60% бамбукове волокно, 40% поліамід

Ви любите риболовлю та не готові йти на компроміси, коли мова йде про ваш комфорт? Тоді ознайомтесь з повним асортиментом мембранних шкарпеток в онлайн-магазині DexShell Україна, щоб вибрати відповідну модель та насолоджуватися улюбленим хобі у будь-яку погоду!

Товари новини

Написати коментар