UA | RU
Контактна інформація
Київ

Водонепроникні шкарпетки Dexshell Wading Pro - назавжди забудьте про холод і мокрі ноги в зимовий період

З настанням холодів одними з найнеобхідніших аксесуарів стають шкарпетки. Однак звичайні моделі з бавовни або вовни не здатні впоратися з усіма складнощами, які можуть виникнути під час активного відпочинку, як рибалка і полювання, або під час пішої прогулянки в дощову або сніжну погоду. Для цих цілей розроблені спеціальні водонепроникні гетри Dexshell Wading Pro, які виготовлені з особливих матеріалів, здатних зробити відпочинок навіть в мінусову температуру комфортним і безпечним для здоров'я.

Особливості гетр Dexshell Wading Pro

носки Dexshell Wading Pro

Водонепроникні шкарпетки Dexshell Wading Pro виготовлені за запатентованою технологією DEXLOK. Суть технології полягає в об'єднанні трьох шарів різного складу в один матеріал, який виконує відразу кілька функцій:

  • внутрішній шар: 40% шерсть мериноса, 40% акрил, 18% поліамід, 2% еластан-гладкий теплоізоляційний шар, який комфортно відчувається на шкірі, запобігає появі дискомфорту і мозолів під час активної ходьби і бореться з розмноженням мікробів у верхніх шарах епідермісу і, як результат, появою неприємного запаху;
  • середній шар: мембрана Porelle-ключове становить тришарового матеріалу, яке відповідає за відведення поту з поверхні шкіри, зберігаючи ноги сухими навіть при активному потовиділенні, а головне-володіє відмінними водовідштовхувальними властивостями;
  • зовнішній шар: 95% поліамід, 5% еластан-високоміцний шар, який відповідає за зносостійкість виробу і щільне прилягання виробу до ноги.

Ще однією особливістю гетр Deshell Wading Pro є їх Додаткові ущільнювальні підкладки з вовни мериноса в області шкарпеток і п'яти — це частини стопи, на які припадають підвищені навантаження під час активної ходьби. Таким чином ущільнені вставки запобігають швидке стирання матеріалу і забезпечують виробу довгий термін служби.

Кому потрібно купити шкарпетки Dexshell Wading Pro?

Мембранні шкарпетки Dexshell Wading Pro-це відмінний варіант не тільки для рибалок або мисливців, чиє заняття невідривно пов'язане з перебуванням на свіжому повітрі в тому числі в сніжну і вологу погоду. В першу чергу дана модель розроблена для спортсменів, які тренуються на вулиці в холодну пору року.

Висота гетр Desxhell Wading Pro покриває всю гомілку, і шкарпетки надійно фіксуються під коліном. Дане рішення забезпечує комфорт ногам під час тривалої пробіжки і їзди на велосипеді, захищаючи м'язи і суглоби від переохолодження внаслідок впливу холодного повітря. Від намокання при тренуваннях в дощ або сніг захищає ущільнена вставка у верхній частині шкарпеток, яка перешкоджає попаданню води всередину. Крім того шкарпетки виконують функцію компресійного білизни — матеріал щільно облягає стопу і гомілку, підтримуючи м'язи і зменшуючи надану на них навантаження під час занять спортом.

Купити шкарпетки Dexshell Wading Pro можна в нашому онлайн-магазині. Для покупки доступні розміри S, M, L і XL, що дає можливість підібрати оптимальний розмір виробу під стопу будь-якої довжини.

Написати коментар