UA | RU
Контактна інформація
Київ

Водонепроникні рукавички Dexshell Ultra Weather Winter Gloves: поновлення зимової колекції бренду

З настанням холодів теплі рукавички з водовідштовхувальним ефектом є необхідним аксесуаром, який здатний не тільки зберегти долоні сухими, але і вберегти суглоби рук від негативного впливу холодного вітру. Для носіння в демісезон можна купити рукавички Dexshell Gloves з тонкого матеріалу з включенням вовни, яка зберігає комфортну температуру всередині виробу протягом усього дня. Однак для особливо морозних днів кращим вибором стануть водонепроникні рукавички Dexshell Ultra Weather Winter Gloves. Це одне зі свіжих оновлень зимової колекції бренду, яке відрізняється утепленим складом з включенням мембрани Porelle і підкладки PrimaLoft.


Склад рукавичок Dexshell Ultra Weather Winter Gloves

Всі рукавички Dexshell Socks виготовлені за спеціальною технологією, яка об'єднує кілька шарів тканини в один матеріал. Дана модель має особливий склад, який включає особливі матеріали:

  • Верхня частина: синтетична тканина Таслан з водовідштовхувальним просоченням і тонким полімерним шаром з внутрішньої сторони. Матеріал не пропускає холодне повітря і вологу ззовні і одночасно забезпечує комфортний мікроклімат всередині виробу за рахунок відведення повітря назовні.
  • Середній шар: мембрана Porelle Ski-Dri з пористою структурою. Це ключова складова в одязі Dexshell, яке відповідає за водовідштовхувальні властивості виробів. Мембрана не пропускає воду всередину при тривалому знаходженні у воді навіть під впливом високого тиску і не втрачає своїх властивостей після багаторазового прання.
  • Утеплювач: волокно PrimaLoft ® Gold, яке користується популярністю у виробництві зимового одягу для носіння при екстремально низьких температурах. Матеріал утримує тепло всередині рукавичок Dexshell і відрізняється м'якістю і легкою вагою.
  • Внутрішня підкладка: микрофлис. Це різновид флісу, яка відрізняється своєю м'якістю і має здатність пропускати повітря, не даючи шкірі запреть при тривалому носінні рукавичок.
  • Манжети: тиснений неопрен. Багатофункціональний матеріал, який відрізняється міцністю, пластичністю і водонепроникністю. Його основне завдання-запобігти потраплянню води всередину рукавичок за рахунок щільного прилягання до зап'ястя.

Всі матеріали в складі є гіпоалергенними і перешкоджають розмноженню шкідливих бактерій і грибків на шкірі і нігтях, завдяки чому рукавички Dexshell Ultra Weather Winter Gloves можна носити весь день.

Кому варто купити рукавички Dexshell Ultra Weather Winter Gloves?

Модель виготовлена спеціально для відпочинку на природі в холодну пору року і занять зимовими видами спорту, про що говорить теплова шкала виробу, яка становить 5 балів з 5.

Рукавички мають ряд особливостей фасону, покликаних зробити активний відпочинок комфортніше:

  • зона долонь виготовлена з полівінілхлориду (ПВХ) - протиковзкої тканини, яка покращує зчеплення і перешкоджає ковзанню лижних палиць та іншого спортивного інвентарю в руках;
  • щільні манжети з неопрену на липучках, які можна щільно затягнути на кистях, щоб уникнути попадання води і снігу всередину виробу;
  • накладки в зоні подушечок вказівного і великого пальців, які забезпечують сенсорну чутливість для комфортного використання смартфона без зняття рукавичок.

Матеріал водонепроникних рукавичок Dexshell Ultra Weather Winter Gloves відрізняється міцністю, а зони, на які припадають підвищені навантаження, мають додаткові підкладки, за рахунок чого підвищується загальна зносостійкість виробу.

Модель однаково добре підійде як жінкам, так і чоловікам, оскільки вона виробляється в чотирьох розмірах, що дозволяє знайти підходящий варіант під будь-який розмір долоні. Новинка вже доступна для покупки в нашому-інтернет магазині за найнижчою ціною.

Товари новини

Написати коментар