UA | RU
Контактна інформація
Київ

Шкарпетки Dexshell для захисників та захисниць — обов'язкові складові тактичного спорядження


Одяг для військових — це більше, ніж просто речі. У скрутній ситуації, що склалася в Україні, багатьом патріотам потрібне надійне екіпірування, здатне захистити здоров'я на передовій, де немає часу, щоб відволікатися на дрібні деталі. Тому одяг військового має враховувати кожну дрібницю, щоб усупереч непередбачуваним погодним умовам захисники та захисниці ефективно несли свою службу та захищали Україну від ворожих військ.

Військове екіпірування включає безліч елементів: тактичні штани, футболки та камуфляжні костюми, натуральну нижню білизну, рукавички, ремені та інше. Особливе значення має захист ніг: якщо вони промоклі і холодні, це може призвести до серйозних проблем зі здоров'ям. Солдат із поганим самопочуттям не здатний якісно справлятися зі своїми завданнями, тому кожен військовослужбовець повинен мати в гардеробі тактичні черевики та зносостійкі шкарпетки Dexshell, які захищають ноги від негативного впливу вологи та холоду.

Про специфіку шкарпеток Dexshell для військових розповімо у нашому огляді.

Причини ефективності шкарпеток Dexshell

За часів Першої та Другої світової війни високе взуття для військових було в дефіциті через дорожнечу виробництва та надмірно великий попит. Щоб захистити ноги від холоду, порізів та укусів комах, солдатам не залишалося нічого іншого, як вдаватися до старого дідівського способу — ховати ноги під товстим шаром обмоток, які являли собою довгі та цупкі бинти. З того часу сучасне виробництво пішло далеко вперед і обмотки стали пережитком минулого, але солдати досі стикаються з проблемою неякісних шкарпеток, які швидко промокають і скочуються зі щиколоток до п'ят, що приносить дискомфорт під час ходьби і стає причиною появи мозолів.

Вирішити цю проблему і забути про неї на безліч сезонів можна завдяки водонепроникним шкарпеткам Dexshell, які виробляються за спеціальною технологією для з'єднання трьох окремих шарів у єдиний матеріал:

  • Зовнішній шар відповідає за міцність та еластичність шкарпеток. За рахунок щільного переплетення волокон тканина не боїться зачіпок та легко очищається від забруднень.
  • Внутрішній шар забезпечує стопі м'якість і відводить зі шкіри піт, щоб ноги залишалися сухими незалежно від інтенсивності фізичних навантажень.
  • Прошарок з англійської мембрани Porelle — головна складова, яка забезпечує аксесуари повною водонепроникністю. Пориста мембранна структура є непереборною перешкодою для вологи, яка потрапляє на виріб ззовні. За рахунок цього внутрішній шар залишається сухим навіть у негоду, зберігаючи ноги сухими та теплими.

Завдяки різноманітності складів трьох шарів шкарпетки Dexshell одночасно виконують безліч функцій, які важливі в польових умовах:

  1. 100% захист від промокання під час опадів за рахунок мембранного прошарку;
  2. Зносостійкий верхній шар тримає форму при багаторазовому розтягуванні та перешкоджає появі затяжок при чіплянні за гілки та колючки;
  3. Приємний на дотик внутрішній шар гарантує стопі комфорт під час тривалих фізичних навантажень;
  4. Потовідвідні властивості внутрішнього шару зберігають суху шкіру протягом дня, уповільнюючи швидкість розмноження шкідливих грибків і бактерій — причини виникнення неприємного запаху;
  5. Збереження природного тепла тіла за допомогою пористої структури мембрани;
  6. Фіксація м'язів та сухожиль у правильному положенні з метою рівномірного розподілу навантажень та зменшення почуття втоми наприкінці дня.

На відміну від звичайних речей, продукція Dexshell виготовлена за безшовною технологією, тому не натирає шкіру при тривалому носінні, а головне — еластичні вставки в області бортів щільно фіксують краї виробу на нозі, запобігаючи їх скочуванням і перешкоджаючи попаданню води, бруду та піску всередину.

Які шкарпетки Dexshell підходять для військових?

Солдат зобов'язаний відповідально нести службу за будь-якої погоди, тому амуніція для військових повинна включати кілька пар шкарпеток на різні випадки та сезони. Ми підібрали найкращі моделі шкарпеток Dexshell, які гарантують надійний захист ніг військовослужбовця від зовнішніх факторів, доки він захищає свою Батьківщину.

Dexshell Ultra Thin

Легка пара Ultra Thin призначена для літа та теплої весни/осені. Незважаючи на наявність мембрани у якості середнього шару, матеріал забезпечує оптимальну повітропроникність за рахунок тонкості верхнього та нижнього шарів.


Модель має мінімальну висоту, що сягає вище кісточки на кілька сантиметрів. Така висота вважається найбільш оптимальною для використання в умовах виживання: вироби злегка виступають за краї тактичних черевиків, щоб не дати волозі та бруду проникнути всередину, і одночасно дають шкірі гомілки дихати в умовах, коли стовпчик термометра досягає позначки +20°C.

Окремо слід зазначити включення бамбукового волокна до складу внутрішнього шару. Матеріал виготовляється з натуральної сировини і є повністю гіпоалергенним, тому годиться людям з чутливою шкірою.

Склад Dexshell Ultra Thin

Перший шар

75% модал, 21% нейлон, 3% еластан, 1% еластик

Другий шар

Porelle membrane

Третій шар

70% бамбукове волокно, 30% нейлон

Знижка 5% за промокодом:
MIL5

копіювати

Купон скопійований

Dexshell Running Lite

Ще одна модель на теплий сезон, але вже середньої довжини, яка захищає шкіру від укусів комарів, коли тактичні штани задираються до щиколоток під час сидіння. Тришарова структура матеріалу доповнена цупкими вставками в зоні пальців і п'ят, щоб захистити найуразливіші області ніг від натирання при постійному терті об підносок та задник взуття.


Вироби розроблені для бігунів, але їх корисні якості можна застосовувати і для потреб військових. Матеріал відрізняється еластичністю та тягнеться у чотирьох напрямках, незважаючи на наявність тонкої мембранної плівки між двома шарами. Це забезпечує зручну посадку шкарпеток на стопі без ефекту стягування і перешкоджання циркуляції крові, а також гарантує користувачеві комфорт під час повсякденного носіння.

Для надання еластичності (крім еластану) внутрішній шар містить пряжу DriFil з включенням ліцеолу. Це сумішове волокно, що складається з синтетичних та натуральних ниток і увібрало позитивні якості обох типів матеріалу. Його головні переваги — підвищена міцність та перешкоджання розмноженню на шкірі та нігтях грибків та бактерій.

Докладніше про можливості моделі читайте у нашому огляді.

Склад Dexshell Running Lite Socks

Перший шар

80% поліамід, 12% поліестер, 5% еластан, 3% бавовна

Другий шар

Porelle membrane

Третій шар

97% DriFil, 3% еластан

Знижка 5% за промокодом:
MIL5

копіювати

Купон скопійований

Dexshell StormBLOK

StormBLOK мають висоту до середини гомілки, виконуючи додаткову функцію — підтримку камбаловидного м'яза, який активно задіюється під час бігу та присідань. Це можливо завдяки цупким та еластичним шарам, які фіксують м'язи в анатомічно правильному положенні, перешкоджаючи виникненню мікротравм та розтягувань при різких рухах. Висока щільність тканини також розширює можливості аксесуара — шкарпетки однаково комфортно носити теплою весною та прохолодною зимою.


Модель можно купити в камуфляжному окрасі. У складі є включення пряжі REPREVE — синтетичного волокна, яке отримують з переробленого пластику, у тому числі з пляшок і поліетиленових пакетів. Властивості пряжі нічим не відрізняються від високоякісної синтетики, при тому, що волокно є гіпоалергенним і виробляється більш екологічним способом.

Склад Dexshell StormBLOK

Перший шар

51% поліестер, 43% поліамід, 6% еластан

Другий шар

Porelle membrane

Третій шар

75% поліестер (REPREVE), 22% поліамід, 3% еластан

Знижка 5% за промокодом:
MIL5

копіювати

Купон скопійований

Dexshell Ultra Thin Crew

Як можно побачити з назви, вони пошиті з надтонких шарів тканини, тому мають високу повітропроникність. Завдяки включенням бавовни до складу верхнього шару краще утримується форма виробу після багаторазового прання і воно стає тільки міцнішим у разі намокання. Тому Ultra Thin Crew рекомендується для носіння в дощову весняну і осінню погоду: верхній шар, що ввібрав вологу, робить аксесуар стійким до пошкоджень (поява зачіпок і розривів), при цьому мембрана не дає воді проникнути вглиб матеріалу, зберігаючи стопи сухими.


Модель шиється в чотирьох розмірних варіантах, охоплюючи розміри від 39 до 49, тому кожен користувач може підібрати належні шкарпетки відповідно до довжини своєї стопи. Дизайн у кольорі хакі підходить під камуфляжний візерунок тактичного одягу, дозволяючи військовому повністю злитися з навколишнім середовищем.

Тестування можливостей шкарпеток Ultra Thin Crew дивіться у нашому огляді.

Склад Dexshell Ultra Thin Crew

Перший шар

37% нейлон, 32% модал, 28% бавовна, 3% еластан

Другий шар

Porelle membrane

Третій шар

60% бамбукове волокно, 40% нейлон

Знижка 5% за промокодом:
MIL5

копіювати

Купон скопійований

Dexshell HPro

Товар являє собою високі цупкі шкарпетки нейтрального чорного кольору, які призначені для використання теплою зимою або демісезон. Зовнішній шар повністю складається із зносостійкого нейлону, доповненого вузькими манжетами з еластану, щоб покращити щільність посадки шкарпеток. Поверхня шару відрізняється гладкістю, тому для позбавлення від дрібних забруднень достатньо зтрусити виріб кілька разів, не вдаючись до прання.


На відміну від продукції для літнього сезону, модель HPro має ефективні теплозберігаючі властивості за рахунок вовни мериносових овець у складі внутрішнього шару. Найтонші вовняні волокна ізолюють природне тепло, що виділяється людським організмом, утримуючи в шкарпетках затишну температуру всупереч холодним протягам і морозам. Вовна також може похвалитися вологовідвідними якостями та здатністю боротися з бактеріями, тому шкіра користувача залишається здоровою та сухою під час постійного носіння шкарпеток.

Склад Dexshell HPro

Перший шар

98% нейлон, 2% еластан

Другий шар

Porelle membrane

Третій шар

40% вовна мериноса, 40% акрил, 20% нейлон

Знижка 5% за промокодом:
MIL5

копіювати

Купон скопійований

Dexshell Camouflage

Зшиті безпосередньо для військових аксесуари Camouflage китайський бренд Dexshell наділив кількома характерними властивостями: крім абсолютної водонепроникності протягом 8 годин безперервного контакту з водою, тканина захищає тіло від саден і порізів за рахунок цупкого верхнього шару. Подовжений крій захищає суглоби стопи, камбаловидну та частину литкового м'яза від негативного впливу вітру та холоду, тому солдат може ефективно нести службу незалежно від погодних умов.


Цупкість моделі перевищує цупкість вовняних шкарпеток через багатошаровість матеріалу, який крім нейлону та прошарку з мембрани включає вовну мериноса. Окрім теплоізоляційних властивостей, вовна наділяє третій шар м'якістю, щоб зберегти відчуття комфорту в непростих польових умовах.

Склад Dexshell Camouflage

Перший шар

96% нейлон, 3% еластан, 1% еластика

Другий шар

Porelle membrane

Третій шар

38% вовна мериноса, 38% акрил, 24% нейлон

Знижка 5% за промокодом:
MIL5

копіювати

Купон скопійований

Dexshell Mudder

Гольфи Mudder — підходящий подарунок для військового, оскільки вони не лише захищають шкіру від вологи, але також частково виконують роль компресійної білизни, що стискає м'язи та жила, сприячи покращенню кровообігу та зняттю почуття тяжкості та втоми в ногах після важкого дня. Шкарпетки з довжиною до коліна дозволяють долати водні перешкоди: при ходьбі берегом водойми і прямому контакті з вологою подовжені вироби не дають рідині перелитися через краї і проникнути всередину.


Незважаючи на простий склад шарів, їх можливості аналогічні до інших аксесуарів. Гольфи захищають користувача від головних причин переохолодження ніг: впливу води, поту та низьких температур. Пряжа DriFil виводить піт, що виділяється тілом, у зовнішній шар, нейтралізуючи сприятливе середовище для розвитку бактерій, а нейлон перешкоджає проникненню холодних потоків повітря вглиб матеріалу.

Склад Dexshell Mudder

Перший шар

95% нейлон, 5% еластан

Другий шар

Porelle membrane

Третій шар

96% DriFil, 4% еластан

Знижка 5% за промокодом:
MIL5

копіювати

Купон скопійований

Де купити водовідштовхувальну продукцію Dexshell?

Спеціалізований одяг Dexshell для військових, що гарантує 100% водонепроникність та захист від негоди, доступний для покупки в інтернет-магазині Dexshell.com.ua. Ми продовжуємо працювати всупереч непростим обставинам у нашій країні та надаємо допомогу українським військовослужбовцям, постачаючи високоякісні товари Dexshell, які стоять на сторожі здоров'я наших захисників, поки вони боронять нашу країну!

Віримо, що перемога вже близько!

Все буде Україна!