UA | RU
Контактна інформація
Київ

Зимовий гардероб для дитини від Dexshell

Теплий пуховик і черевики, що не промокають, – це далеко не всі предмети гардеробу, які потрібні дитині для комфортних прогулянок під час зимових холодів. Збереження тепла та сухості тіла починається з дрібних деталей. Мова йдеться про дитячі зимові рукавички, шапки та шкарпетки, що дозволяють захистити найчутливіші частини тіла від води та холоду – головних причин появи хвороб.

Компанія Dexshell – бренд, що стрімко набирає популярності та спеціалізується на виробництві водонепроникного одягу для активних видів дозвілля. Асортимент представлений аксесуарами для риболовлі та полювання, занять спортом, але особлива увага приділяється саме дитячій колекції, що виготовляється з гіпоалергенних матеріалів і уберігає ще незміцнілий організм дитини від негативного впливу низьких температур, пронизливого вітру та високої вологості.

У нашому огляді ми докладно розповімо про можливості дитячого водонепроникного одягу Dexshell та розберемо основні характеристики виробів, розрахованих на носіння у зимовий сезон.

Зміст

  1. Чому Dexshell – найкращий одяг для дитини?
  2. Огляд дитячої колекції Dexshell на зимовий сезон
    1. Шапка Dexshell Children Beanie
    2. Шапка Dexshell Beanie Cable PomPom
    3. Шапка Dexshell Beanie Cable Twin Pompom
    4. Рукавички Dexshell Children Mittens
    5. Шкарпетки Dexshell Waterproof Children
  3. Де придбати продукцію Dexshell?

Чому Dexshell – найкращий одяг для дитини?

Активні ігри на свіжому повітрі дозволяють дитині досліджувати навколишній світ, розвивати фантазію та моторику, тому навіть у зимовий сезон, коли сльота за вікном змінюється на високі кучугури, малюкові необхідні регулярні прогулянки. У цей час року особливо важливо підібрати для дитини правильний гардероб, який не сковуватиме її у русі і захистить від намокання та переохолодження під час бігу по калюжах, катання на санчатах та інших розваг.

Одяг Dexshell дозволяє батькам забути про проблеми зі здоров'ям їхнього маленького члена родини, оскільки аксесуари виготовляються за запатентованою технологією, що наділяє вироби важливими характеристиками:

  • 100% водонепроникність. В одязі використовується прошарок із мембрани Porelle – надтонкої плівки англійського виробництва, що не дає волозі просочитися крізь тканину і намочити тіло дитини. Мембрана ефективно відштовхує вологу протягом 8 годин прямого контакту з водою, дозволяючи малюку повноцінно насолодитися іграми в калюжах та кучугурах без загрози для його здоров'я.
  • Вітрозахист. Пориста структура мембрани підлаштовується під умови довкілля та перешкоджає проникненню холодного повітря крізь матеріал, зберігаючи всередині комфортну температуру. При цьому одяг не створює неприємного ефекту випривання шкіри, оскільки мікропори забезпечують оптимальну повітропроникність і не дають тілу потіти під час активного руху.
  • Гіпоалергенність. Оскільки організм, що росте, є особливо чутливим до зовнішніх подразників, у пошитті дитячого одягу використовуються тільки гіпоалергенні волокна, які не викликають почервоніння шкіри.
  • Зносостійкість. Кожен аксесуар виготовляється з матеріалу, що складається з трьох шарів, які скріплюються шляхом мікроточкового з'єднання (технологія Dextretch). Даний метод запобігає розшаровуванню тканини при активному терті під час руху, а також перешкоджає деформації волокон внаслідок багаторазового прання.

Якість матеріалів та пошиття – основні фактори, що впливають на ефективність одягу Dexshell. Однак діти насамперед звертають увагу саме на зовнішній вигляд аксесуарів. Щоб одяг приносив своєму маленькому власнику не тільки користь, але й задоволення, бренд забарвлює волокна за допомогою натуральних барвників. Завдяки цьому дизайн виробів виходить яскравим, а колір не тьмяніє навіть через багато сезонів.

Огляд дитячої колекції Dexshell на зимовий сезон

Асортимент бренду включає дитячі аксесуари трьох видів:

  • Шапки;
  • Рукавички;
  • Шкарпетки.

Вироби відрізняються сезонністю, на яку впливає щільність тканин, і мають обов'язкову складову у вигляді прошарку з мембрани Porelle.

Нижче ми розберемо моделі, які є оптимальними для носіння у зимовий період.

Шапка Dexshell Children Beanie

Дитяча демісезонна шапка дрібної в'язки – універсальна модель, яка підійде як хлопчикам, так і дівчаткам. Головний убір із тонкого тришарового матеріалу дозволяє шкірі голови «дихати» і призначений для носіння у весняно-осінній період, а також у мінливу погоду, коли після ранкових заморозків денна температура показує трохи вище 0°C.

Склад матеріалу поєднує акрилову пряжу у зовнішньому шарі та мікрофліс у внутрішньому шарі. Обидва волокна характеризуються м'якістю і 100% гіпоалергенністю, але відповідають за різні функції: акрил зберігає природне тепло всередині виробу і протистоїть розтягуванню матеріалу завдяки щільній машинній в'язці, а мікрофліс забезпечує тканині оптимальну повітропроникність, щоб голова дитини не потіла.

Сезон Весна/осінь, зима
Склад матеріалу 100% акрил
Мембрана Porelle®
100% мікрофліс

Шапка Dexshell Beanie Cable PomPom

Шапка з бубоном є милим доповненням будь-якого дитячого образу, а у випадку з даною моделлю – ще й надійним захистом голови дитини з настанням інтенсивних холодів. Це одна з найтепліших шапок в асортименті, яку можна носити за температури повітря до -20°C.

Аксесуар має інший принцип роботи, якщо порівнювати зі звичайними головними уборами з вовни. Модель не гріє, а перешкоджає активній втраті тепла, яке виробляється тілом природним чином, тому голова дитини не потіє під шапкою, залишається сухою та теплою протягом усього дня.

Верхній шар матеріалу складається з акрилової пряжі дрібної в'язки, що не дає протягам проникнути всередину виробу і застудити голову. У якості нижнього шару використана суміш із поліестеру та еластану, яка покращує посадку шапки на голові.

Сезон Весна/осінь, зима
Склад матеріалу 100% акрил
Мембрана Porelle®
94% поліестер, 6% еластан

Шапка Dexshell Beanie Cable Twin Pompom

Єдиною відмінністю даної шапки від попередньої моделі є її дизайн, який включає одразу два бубони. Аксесуар підходить для носіння в холодний сезон, коли температура повітря варіюється від 10°C до -20°C.

Головний убір складається з трьох шарів: акрилу в зовнішньому шарі, водонепроникної мембрани у якості середнього шару і переплетення поліестерових та еластанових волокон у нижньому шарі. Дані матеріали створюють зносостійку, щільну та м'яку тканину, що відрізняється повною водонепроникністю та стійкістю до зносу. Модель виробляється у різних колірних варіаціях і передбачає регулювання довжини шляхом простого підвороту країв виробу.

Сезон Весна/осінь, зима
Склад матеріалу 100% акрил
Мембрана Porelle®
94% поліестер, 6% еластан

Рукавички Dexshell Children Mittens

Дитячі водонепроникні рукавички уберегають дитячі руки від вологи і запобігають переохолодженню суглобів, що в іншому випадку може призвести до неприємних, пульсуючих болів. Модель витримує тривалий вплив вологи під час ігор у калюжі та ліплення сніжків за рахунок тонкої мембрани, при цьому вироби не обмежують руки дитини у русі.

Верхній та нижній шари рукавиць включають три типи волокон.

Значну частину складу верхнього шару відведено нейлону, який має м'якість шовку і здатний похвалитися завидною зносостійкістю, що сприяє збереженню початкової форми аксесуара після багаторазового носіння та частого прання. Якості нейлону доповнюють еластик та еластан, що наділяють шар еластичністю та несприйнятливістю до деформування навіть при розтягуванні рукавиць у 2 рази.

Нижній шар включає велику кількість вовни мериноса – найм'якшого та одного з найтепліших видів натуральної вовни, яка дарує рукам підвищене відчуття комфорту та зігріває їх під час зимового морозу. Антибактеріальні властивості мериносової вовни також перешкоджають появі грибка на шкірі та нігтях. Акрил і нейлон роблять внутрішній шар гладкішим, а включення еластика роблять посадку зручною, без відчуття зайвого стягування.

Сезон Весна/осінь, зима
Склад матеріалу 88% нейлон, 10% еластик, 2% еластан
Мембрана Porelle®
37% мериносова вовна, 37% акрил, 18% нейлон, 8% еластик

Шкарпетки Dexshell Waterproof Children

Теплі та сухі ноги – запорука міцного здоров'я дитини, тому вони потребують особливого захисту, що включає не тільки зимове взуття, а й дитячі водонепроникні шкарпетки.

Під час довгих активних ігор на вулиці стопи дитини неминуче пітніють, що може призвести до застуди, проте шкарпетки Dexshell дозволяють забути про цю проблему завдяки включенню бамбукової віскози до нижнього шару. Матеріал має не тільки гіпоалергенні, а й потовідвідні властивості, абсорбуючи надлишки вологи на тілі. Цей шар також включає нейлонові волокна, які роблять його гладким і приємним на дотик.

Зовнішній шар поєднує нейлон та еластан, які роблять посадку по нозі щільною. Широкі манжети з еластики додатково фіксують краї виробу вище щиколотки, запобігаючи скочування шкарпеток під час руху.

Розмір дитячих шкарпеток Dexshell дозволяє вибрати оптимальний варіант для стопи як 3-річного малюка, так і дитини старше 5-ти років. Головне – вибирати розмір виробів відповідно до розмірної таблиці, щоб шкарпетки щільно прилягали до ніг, оскільки тільки так можна досягти дієвості водонепроникного одягу.

Сезон Весна/осінь, зима
Склад матеріалу 96% нейлон, 3% еластан, 1% еластик
Мембрана Porelle®
70% бамбукова віскоза, 30% нейлон

Де придбати продукцію Dexshell?

Повний асортимент водонепроникного одягу Dexshell доступний для замовлення в онлайн-магазині Dexshell – офіційного дистриб'ютора продукції бренду на території України. Особливість дитячої колекції – гіпоалергенність та 100% водонепроникність, яка досягається за рахунок використання якісної мембрани та зберігає тіло дитини сухим незалежно від погоди за вікном.

Під час вибору спеціалізованої продукції рекомендуємо приділяти особливу увагу не тільки розміру, а й вимогам догляду за одягом. Щоб уникнути пошкодження тришарового матеріалу, краще уникати прання одягу в пральній машині та застосовувати спеціальні засоби для догляду за мембранними тканинами.

Товари новини

Написати коментар